Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Netflix prijal opatrenia súvisiace s koronavírusom: Čo to znamená?
Zdielať na

Netflix prijal opatrenia súvisiace s koronavírusom: Čo to znamená?

Zdroj: ew.com

To, že máme ostať doma môže byť aj na niečo dobré. Aspoň môžeme dohnať všetky filmy a seriály, na ktoré sme doteraz nemali čas. Niektoré Netflix projekty však museli zrušiť produkciu a to znamená, že sa ich tak skoro nedočkáme.

Netflix zrušil produkcie všetkých filmov a seriálov v Kanade a U.S.A. Tento stav bude trvať minimálne na dva týždne. 

Streamingová služba potvrdila, že opatrenia prijala na základe vyhlásenia vlády o zdravotných a bezpečnostných opatreniach. Bude sa to týkať najmä seriálov Stranger Things, Grace and Frankie, Sex/Life a The Prom. Viac detailov Netflix nezdieľal, no týmito opatreniami sa pridal k ďalším spoločnostiam zameraných na zábavný priemysel. Napríklad spoločnosť Warner Bros. oznámila, že ruší produkciu viac než 70 seriálov.

thebuzzpaper.com

Prijatie týchto opatrení by mohlo prácu na niektorých projektoch zastaviť až na 6 týždňov. Niektoré relácie ako napríklad The Tonight Show Starring Jimmy Fallon alebo The Daily Show with Trevor Noah budú vysielať bez divákov v hľadisku. Opatrenia sa týkajú aj plánovaných premiér filmov ako napríklad Nie je čas zomrieť, Mulan, Tiché miesto 2 alebo Rýchlo a Zbesilo 9. 

Najčítanejšie