Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Ďalší herci nakazení koronavírusom: Nemali takmer žiadne symptómy!
Zdielať na

Ďalší herci nakazení koronavírusom: Nemali takmer žiadne symptómy!

Obaja herci sa napriek diagnóze cítia dobre.

Idris Elba je pozitívny na koronavírus. Tento 47-ročný herec o tom informoval na Twitteri v pondelok. Napriek nepriaznivej diagnóze herec nemá žiadne symptómy. "Dal som sa testovať, pretože som si uvedomil, že som sa stretol s niekým, koho testy boli tiež pozitívne. Zistil som to minulý piatok, dal som sa do karantény a moje testy mi prišli dnes," povedal vo videu.

Tiež dodal, že to nie je ideálna situácia, no má sa dobre. Doma je so svojou ženou Sabrinou Dhowre, ktorá sa podľa jeho slov ešte nedala testovať. 

https://twitter.com/idriselba/status/1239617034901524481?s=20

"Pozrite sa, je to vážne. Teraz je čas sa naozaj zamyslieť nad sociálnym dištancovaním, umývajte si ruky. Mimo to, sú tu ľudia, ktorí nemajú žiadne symptómy a môžu to ľahko rozširovať. Teraz je čas na to byť ostražití pri umývaní rúk a udržiavaní si vzdialenosti. Keď sa cítite chorí a myslíte si, že by ste mali byť testovaní alebo ste boli s niekým, kto je nakazený, urobte s tým niečo. Je to naozaj dôležité," dodal. Odkazuje však, že nemáme upadať na duchu a panikáriť. 

Ďalším hercom s koronavírusom je obľúbený herec zo seriálu Hra o tróny - Kristofer Hivju. Herec mal momentálne nakrúcať druhú sériu seriálu The Witcher. 

https://www.instagram.com/p/B9zvkEHBRjf/?utm_source=ig_web_copy_link

"Pozdravujem z Nórska! Je mi ľúto, že vám musím povedať, že som bol dnes pozitívne testovaný na COVID19, koronavírus. Moja rodina a ja sa izolujeme v dome tak dlho, ako to bude potrebné. Cítime sa dobre, len ja mám jemné symptómy prechladnutia. Sú tu ľudia, pre ktorých vírus môže byť devastujúcou diagnózou, tak vás chcem požiadať, aby ste boli extrémne opatrní, umývajte si ruky, dodržujte odstup 1 a pol metra od ostatných, choďte do karantény, prosto robte všetko pre to, aby ste vírus nešírili. Spolu môžeme bojovať s vírusom a odvrátiť krízu od našich nemocníc. Prosím, starajte sa jeden o druhého, udržujte si odstup a zostaňte zdraví!" napísal pod príspevok Kristofer. 

Tom Hanks, ktorý bol spolu s manželkou Ritou Wilson diagnostikovaný na koronavírus ako prvý zo známych hercov už opustil Austráliu, kde sa na vírus liečil. 

Najčítanejšie