Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Toto je 10 filmov, ktoré sa vás počas karantény budú dotýkať viac ako inokedy!
Zdielať na

Toto je 10 filmov, ktoré sa vás počas karantény budú dotýkať viac ako inokedy!

Zostali ste v karanténe sami? Nemusíte sa báť, ešte stále sú tu filmy, ktoré vám spríjemnia tento čas.

Čeluste 

Chýba vám more? Pozrite sa, aké plné sú pláže vo filme Čeluste a hneď vás to prejde. Nehovoriac o tom, čo vás čaká v mori. 

britannica.com

Mafiáni

Reštaurácie, na čele s Copacabanou, plné ľudí sú pre tento film známe. Mafiánska snímka Martina Scorseseho vo vás určite vyvolá nostalgiu. 

complex.com

Protivné baby

Klasika medzi komédiami rieši najväčšie problémy stredných škôl. Ak náhodou jednu takú navštevujete, ste určite radi, že sa tomu momentálne vyhýbate. 

indy100.com

Rudy

Pamätáte sa ešte na športové udalosti? Štadióny plné fanúšikov tiež nie sú úplne to pravé. 

looper.com

Casablanca

Tento ikonický romantický film nikdy nezostarne. Odohráva sa však prevažne v preplnenom cocktailovom bare, ktorého predstava  je pre nás všetkých momentálne dosť vzdialená. 

time.com

Trainspotting 

Danny Boyle dokázal vytvoriť drámu o drogách, ktorá patrí medzi najviac znepokojujúce filmy, aké ste kedy videli. Tento film vás jednoznačne donúti umývať si ruky. 

pinterest.com

Dámska jazda

V čase, keď sa svadby rušia, budete radi pozerať na vtipnú prípravu tejto slávnosti. Pri tomto filme sa určite poriadne nasmejete. Ide o jednu z najlepších komédií vôbec. 

empire.com

Hmla 

Takmer celý tento film sa odohráva v obchode s potravinami a ide o adaptáciu knihy Stephena Kinga. Ak preferujete niečo vtipnejšie, odporúčame animák nevhodný pre deti Buchty a klobásy. 

ew.com

Pripútajte sa, prosím! 

Klasika medzi komédiami odohrávajúca sa v lietadle plnom ľudí, kde ani jeden z cestujúcich nenosí masku, pretože by sa bál nákazy. Momentálne celkom nepredstaviteľné, čo poviete? 

filmschoolrejects.com

James Bond: Casino Royal 

Tešili ste sa na novú bondovku Nie je čas zomrieť? Vynahraďte si ju touto. Precestujete s ňou hneď niekoľko lokalít.

wizardworld.com

Najčítanejšie