Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Týchto 16 filmov prichádza na Netflix už tento mesiac!
Zdielať na

Týchto 16 filmov prichádza na Netflix už tento mesiac!

Sedíte doma a máte pocit, že ste už na streamovacích službách videli všetko? Nezúfajte, na Netflix tento mesiac prichádza až 16 nových filmov.

Coffee & Kareem

Policajt z Detroitu v tejto komédii musí očistiť svoje meno a zatknúť najväčieho kriminálnika v meste za pomoci nezvyčajného partnera. Je ním syn jeho priateľky, ktorý ma 11 rokov. V tejto komédii uvidíte Eda Helmsa či Taraji P. Henson. 

Money Heist: The Phenomenon

Ak sa chcete dozvedieť niečo viac o španielskom seriáli Money Heist, ktorý rozpráva príbeh ôsmich zlodejov, ktorí sa zatvorili v kráľovskej mincovni, pozrite si tento film. Nahliadne do produkcie tohto seriálu. 

School Life

Dráma o školskej poradkyni, ktorá pracuje v jednej z najchudobnejších častí Paríža. Snaží sa pomôcť svojim študentom, zatiaľ čo sama má v súkromí bordel. 

popsugar.co.uk

Love Wedding Repeat

Prerábka francúzskej romantickej komédie Plan de Table je o mužovi, ktorého hrá Sam Claflin. Ten chce pre svoju mladšiu sestru usporiadať perfektnú svadbu, no tiež sa musí vysporiadať s nahnevanou bývalou priateľkou, nezvaným hosťom a k tomu všetkému sa znova stretne so ženou, po ktorej vždy túžil. Tú hrá Olivia Munn.  

The Main Event 

Rodinná komédia o 11-ročnom Leovi, ktorý objaví magickú masku na wrestling. Tá mu dá nadľudskú silu a vďaka tomu bojuje s profesionálmi v tomto športe. 

popsugar.co.uk

Tigertail

Tento dramatický príbeh sleduje Pin-Juia, ktorý svojej dcére rozpráva príbehy zo svojho života v Taiwane. 

popsugar.co.uk

Concrete Gold

Film založený na skutočnom príbehu je prvou nemeckou snímkou z dielne Netflixu. Rozpráva príbeh o dvoch realitných makléroch a ich ceste ku sláve. Samozrejme, pozrie sa aj na následky, ktoré so sebou prináša. 

popsugar.co.uk

​Earth and Blood

Francúzsky thriller o majiteľovi píly a jeho pubertálnej dcére, ktorí na svojom území bojujú s drogovým kartelom. 

popsugar.co.uk

The Legacy of the Bones

Pokračovanie filmu The Invisible Guardian je španielským thrillerom, ktorý sleduje príbeh inšpektorky Amaia Salazar. Tá vyšetruje samovraždu v Baztan Valley. Verí však, že tento prípad je vraždou spojenou s ďalším prípadom. 

popsugar.co.uk

​Sergio 

Sergio Vieira de Mello je brazílsky diplomat, ktorý bol v roku 2003 v baghdadskom Canal hoteli v Iraku a zostal tam pod kopou trosiek. Divák bude sledovať jeho boj o život. 

popsugar.co.uk/

The Swamp's Silence

Španielsky thriller ukazuje úspešného kriminálneho spisovateľa, ktorý sa zapletie do únosu zatiaľ čo sa snaží odhaliť spojenie politikov s lokálnou mafiou vo Valencii. 

popsugar.co.uk

The Plagues of Breslau

V tomto poľskom kriminálnom filme musí policajtka Helena Rus dostať sériového vraha, ktorý každý deň o šiestej zabíja svoje obete strašným spôsobom vo Wroclawe. 

popsugar.co.uk

The Willoughbys

Vytvorený na základe rovnomennej detskej knihy, rozpráva tento animovaný film príbeh štyroch detí - Timothyho, dvojičiek Barnaby A a Barnaby B a ich sestry Jane, ktorých opustia krutí rodičia. Stará sa o ne ich opatrovateľka. 

popsugar.co.uk/

Extraction

Producenti tohto filmu - Joe a Anthony Russoovci sú vám známi, ak ste fanúšikom marveloviek. Rovnako určite poznáte aj meno Chris Hemsworth, ktorý je hlavnou hviezdou tohto filmu. Ide o príbeh muža, ktorý pomáha zachrániť syna kriminálneho bossa.

popsugar.co.uk

Dangerous Lies

Camila Mendes hrá v tomto mysterióznom thrilleri bývalú čašníčku, ktorá sa rozhodne, že sa bude starať o staršieho muža. Keď však muž zomrie, mladé dievča zistí, že je jedinou dedičkou celého jeho majetku. 

popsugar.co.uk

Rich in Love

Romantická komédia, ktorá sa odohráva v Brazílii zobrazuje príbeh mladého bohatého muža, ktorý sa snaží dosiahnuť úspech bez pomoci svojho otca. Zamiluje sa do ženy, ktorá verí, že vyrastal v chudobe a čím viac sa ich vzťah vyvíja, tým viac klame. 

popsugar.co.uk

Najčítanejšie