Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Florence Pugh obhajuje svoj vzťah s kolegom, ktorý je o vyše 20 rokov starší: Toto odkazuje svojim fanúšikom!
Zdielať na

Florence Pugh obhajuje svoj vzťah s kolegom, ktorý je o vyše 20 rokov starší: Toto odkazuje svojim fanúšikom!

Zdroj: bustle.com

Po tom, čo Florence na Instagrame pogratulovala svojmu priateľovi k 45. narodeninám sa pod príspevkom strhla vlna nepríjemných komentárov.

"Nepotrebujem, aby ste mi hovorili s kým mám a s kým nemám randiť," odkazuje Florence všetkým, ktorí sa pod príspevok na Instagrame vyjadrovali, že pre 24-ročnú herečku je herec Zach Braff príliš starý. Je medzi nimi rozdiel 21 rokov. 

https://www.instagram.com/p/B-pZ6_rlKFB/

Florence vo videu zverejnenom ako vyjadrenie ku komentárom, ktoré sa pod fotkou nachádzali, hovorila napríklad aj o tom, že nevedela, či sa k tomu má vyjadriť, no nakoniec sa to rozhodla urobiť.

bustle.com

Údajne až 70 % príspevkov bolo nepríjemných a Florence ich vnímala ako šikanu zo strany svojich sledovateľov. Poukazuje na to, že svet má byť teraz jednotný a nechápe, ako sa mohlo zopár ľudí takto zachovať. Pod spomínanou narodeninovou fotkou nakoniec vypla komentáre. 

https://www.instagram.com/tv/B-vBzJ6FyoU/?utm_source=ig_web_copy_link

"Nepovolím takéto správanie na mojej stránke. Nie som na to stvorená. Hnevá ma to. Mám 24 rokov. Pracujem odkedy mám 17. Zarábam peniaze odkedy mám 17. Stala som sa dospelou, keď som mala 18. Nepotrebujem, aby ste mi hovorili s kým mám a nemám randiť a nikdy by som v mojom živote nikomu nehovorila koho môže a koho nemôže milovať," dodala. Následne poprosila tých sledovateľov, ktorým to nevyhovuje, aby ju jednoducho na sociálnej sieti prestali sledovať. Pár sa prvýkrát spolu na verejnosti objavil v apríli 2019. 

us.grvn.org

Najčítanejšie