Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Názor Kinosály: Love Wedding Repeat je skvelým filmom na zabitie nudy
Zdielať na

Názor Kinosály: Love Wedding Repeat je skvelým filmom na zabitie nudy

Z kinosál sme sa presunuli na streamingové služby a Netflix v súčasnosti ponúka niekoľko filmových noviniek. Rozhodli sme sa priniesť vám recenziu na jednu z nich.

Svadba v Taliansku znie ideálne, až kým sa celá nezačne postupne rozpadávať na kúsky a ohrozené je to najvzácnejšie - láska novomanželov. O tom je romantická komédia Love Wedding Repeat. 

netflix.com

V skutočnosti však nejde ani tak o novomanželov, ako o vedľajšie postavy, ktoré príbeh vytvárajú. Tento film sa dá zaradiť do rebríčka mnohých priemerných filmov, ktoré Netflix ponúka, no napriek tomu, ak máte tento žáner, jeho vzhliadnutie pravdepodobne neoľutujete. Najmä ak máte radi filmy s Hughom Gratom z 90. rokov, pretože Sam Claflin vám ho bude až príliš pripomínať. 

vox.com

Príjemným prekvapením je zvrat, ktorý nastane asi v polovici filmu, no žiaľ, nemusí potešiť všetkých divákov tejto snímky. Obsadenie má však solídne. Uvidíte známe tváre, ale aj nových hercov, ktorí sa svojich úloh zhostili naozaj dobre. Filmu však na dynamike uberajú dlhé scény jednotlivých postáv, ktorých dialógy mohli byť o niečo kratšie. Ak ste sa v tomto období mali zúčastniť na nejakej svadbe, túto snímku môžete považovať aspoň za nejakú náhradu. V prípade, že si film pozriete a bude sa vám páčiť, máme pre vás dobrú správu. Pokračovanie má na Netflix prísť v roku 2022. 

Najčítanejšie