Oblačno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Film Cez noc tridsiatničkou oslavuje 16. narodeniny! Kam to dotiahli herci a ako sa zmenili?
Zdielať na

Film Cez noc tridsiatničkou oslavuje 16. narodeniny! Kam to dotiahli herci a ako sa zmenili?

Zdroj: ew.com

Jedno je isté, všetci hlavní hrdinovia už majú cez 30 rokov.

Jennifer Garner 

Táto žena takmer nestarne. Jej úloha v tomto filme je jednou z jej najikonickejších rolí, ktoré hrala. Stačí, keď si spomeniete na scénu, v ktorej tancovala na hit Thriller. 

Odvtedy však hrala v niekoľkých skvelých filmoch ako Klub poslednej nádeje, Juno či Ja, Simon. Založila firmu Once Upon a Farm, ktorá vyrába organické jedlo pre bábätká. 

people.com

Mark Ruffalo 

Mark hral Matta, najlepšieho kamaráta Jenny. Od tohto filmu však Mark vstúpil do sveta superhrdinov a stal sa z neho Hulk a tejto úlohy sa už len tak ľahko nezbaví. Bol nominovaný na troch Oscarov a to za filmy Decká sú v pohode, Spotlight a Hon na líšku. Mark je aktivistom a zaujímajú ho rôzne témy, ako napríklad životné prostredie či feminizmus. 

people.com

Judy Greer

Judy sa objavila v niekoľkých seriáloch ako napríklad Californication, Arrested Development či Dva a pol chlapa. Tiež sa pridala k svetu Marvelu a hrala bývalú manželku superhrdinu Ant-Mana. 

people.com

​Andy Serkis 

Jenna mala naozaj zvláštného šéfa, ktorého hral Andy Serkis. Ten je známy vďaka mnohým projektom. Sú medzi nimi napríklad Pán prsteňov, Star Wars a áno, pridal sa aj k Marvelu v snímke Čierny panter. V roku 2021 prevezme úlohu Alfreda v snímke The Batman. 

people.com

​Brie Larson a Ashley Benson 

Obe boli súčasťou skupiny obľúbených dievčat na škole, na ktorú Jenna chodila. Z oboch sa stali populárne herečky. Ashley ste mohli vidieť napríklad v seriáli Pretty Little Liars a Brie získala Oscara za úlohu v snímke Izba a pridala sa k Avengerom ako Captain Marvel. 

people.com

Najčítanejšie