Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Názor Kinosály: Extraction pritiahne diváka na veľké mená, no ponúka aj niečo viac?
Zdielať na

Názor Kinosály: Extraction pritiahne diváka na veľké mená, no ponúka aj niečo viac?

Zdroj: empire.com

V hlavnej úlohe sa predstavil Chris Hemswort a za scenárom stojí Joe Russo, ktorého poznáte aj ako jedného z dvoch bratov, ktorí režírovali niekoľko marveloviek.

Príbeh filmu Extraction znie celkom jednoducho. Bývalý vojak má za úlohu zachrániť uneseného chlapca, ktorý je synom drogového lorda. Jeho únoscovia pracujú pre konkurenčného drogového magnáta a údajne v celej záležitosti ide o česť a nie o peniaze. Znie to jednoducho a nič viac vlastne ani nečakajte. Len kopec bitiek, strieľačiek a krvi. 

Režisérom snímky je Sam Hargrave, ktorý na marvelovkách pracoval najmä ako kaskadér, čo je na tomto filme aj cítiť. Celý totiž stojí na bojových scénach a o dej až tak veľmi nejde. Za to kamera vás zaujme a v niektorých okamihoch sa budete cítiť, ako keby ste boli vo videohre, no mimo týchto scén sa budete mierne nudiť. 

camrojud.com

Nepomohol tomu ani Chris Hemsworth, ktorý je síce uvedený ako jeden z producentov, no celý film máte z neho pocit, ako keby to robil proti svojej vôli a o hereckom výkone sa tiež nemôžeme veľmi rozprávať. Pričom na začiatku filmu sme doňho ešte vkladali nádej, no táto postava mala nevyužitý potenciál až do konca snímky.

dnaindia.com

Samozrejme, tento film ulahodí všetkým fanúšikom akčných filmov, no žiaľ, mohli z tohto príbehu vytiahnuť aj viac. 

Najčítanejšie