Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Problémy v raji? Mila Kunis a Ashton Kutcher sa vraj stále rozvádzajú!
Zdielať na

Problémy v raji? Mila Kunis a Ashton Kutcher sa vraj stále rozvádzajú!

Zdroj: globalnews.c

Hoci sa zdá, že Mila Kunis a Ashton Kutcher sú jednými z najvtipnejších párov Hollywoodu, klebety im vôbec neprajú.

Mila a Ashton sú svoji už skoro 5 rokov a počas tohto času ich rôzne média rozdelili už niekoľkokrát. V júni minulého roku magazín Life & Style napísal, že pár má problémy v manželstve a navštevuje odborné konzultácie. Údajne to vtedy vyzeralo na koniec vzťahu. 

Zastupkyňa Mily Kunis vtedy tieto klebety poprela a podľa správy, ktorú vydala sa pár vtedy ani nehádal. Star Magazine vtedy prišiel s informáciou, že Mila drží hladovku po tom, čo Ashtonova bývalá manželka, Demi Moore, vydala autobiografickú knihu. Mila sa mala báť, že Demi prezradí tajomstvá z jej manželstva s Asthonom. Mila aj tieto klebety poprela. 

mercurynews.com

Tieto správy však potvrdili len to, že pár sa takmer vôbec neháda. V roku 2017 Mila prezradila, že jej manžel ju vôbec neotravuje. Nebola si však istá, či sa to nezmení, no v jej očiach boli šťastní. 

https://www.instagram.com/p/B_yfeOsHEBJ/?utm_source=ig_web_copy_link

V júni 2019 Ashton zdieľal video, na ktorom je spolu s Milou v aute. Mila na videu číta bulvárny článok, ktorý hovorí o ich rozvode. "Čo urobíme?" pýtala sa Mila na videu. V článku sa písalo, že Ashtona opustila a zobrala so sebou aj deti. "Oh, bol som taký tolerantný," odpovedal jej Ashton. Samozrejme, pár sa na tom dobre pobavil a Ashton dodal, že by sa vôbec nečudoval, keby si prečítali aj to, že Mila znova čaká dvojičky. Čo kedysi boli tiež klebety, ktoré o nej kolovali. Pár zjavne nerozhádže nič, pretože si sú istí tým, že sa milujú. 

https://www.instagram.com/p/By6emLYHMdA/?utm_source=ig_web_copy_link

Najčítanejšie