Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Hollywoodske hviezdy budú čítať knihu pre dobrú vec: Pozrite sa, kto všetko sa zapojil!
Zdielať na

Hollywoodske hviezdy budú čítať knihu pre dobrú vec: Pozrite sa, kto všetko sa zapojil!

Tešiť sa môžete na 10 epizód čítania knihy James and the Giant Peach od Roalda Dahla.

Celý seriál, v ktorom sa bude čítať kniha autora Roalda Dahla bude sprevádzať Taika Waititi, oscarový scenárista, režisér a herec a k čítaniu si pozval naozaj skvelých hostí. 

YouTube.com

Budú nimi napríklad Meryl Streep, Benedict Cumberbatch, bratia Hemsworthovci, Ryan Reynolds a mnohí ďalší. Ide o vyše 40 osobností ocenených soškami Emmy, Grammy, Oscarmi či cenou Tony. Spolu majú za cieľ vyzbierať peniaze pre organizáciu Partners In Health, ktorá momentálne bojuje s ochorením COVID-19 a podporuje verejný zdravotnícky systém v najzraniteľnejších komunitách na svete. Za cieľ majú vyzbierať 1 milión dolárov. 

V prvej epizóde, ktorá je už zverejnená sa môžete tešiť na Chrisa a Liama Hemsworthovcov, ku ktorým sa pripojí Nick Kroll.

Ak si myslíte, že to nemôže byť ešte lepšie, pozrite si aj epizódu druhú, do ktorej si Taika pozval Meryl Streep a Benedicta Cumberbatcha. Obe epizódy sú uverejnené na oficiálnom kanály Roalda Dahla a zverejňované budú každý pondelok, v stredu a piatok. 

V budúcich videách sa môžete tešiť na Cate Blanchett, Romana Griffina Davisa, Caru Develingne, Cynthiu Erivo, Beanie Feldstein, Josha Gada, Mindy Kaling, Kumaila Ninjianiho, Lupitu Nyong'o, Sarah Paulson, Billyho Portera, Eddieho Redmaynea, Tessu Thompson, Oliviu Wilde či Ruth Wilson

YouTube.com

"Keďže som sám dieťa v tele dospelého a čítal som túto knihu mojim dievčatám niekoľkokrát, som veľmi nadšený, že sa spojím s mojimi kamarátmi, tímom Roalda Dahla a organizáciou Partners In Health a prerozprávame tento príbeh, aby sme pomohli tým, ktorí to teraz potrebujú. Tento krásny príbeh je o odolnosti detí, víťazstvom nad nepriazňou osudu a riešenia pocitu izolácie, čo dnes ani nemôže byť relevantnejšie," povedal Taika. 

YouTube.com

Najčítanejšie