Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Najšialenejšie veci, ktoré museli herci urobiť pre úlohu vo filme!
Zdielať na

Najšialenejšie veci, ktoré museli herci urobiť pre úlohu vo filme!

Všetci herci sa snažia podať čo najlepší výkon. Koniec koncov, často ide o ich reputáciu vo filmovom svete. Toto sú tie najšialenejšie veci, ktoré museli herečky a herci urobiť pre to, aby úlohu stvárnili dokonale.

Margot Robbie

Vo filme Ja, Tonya hrala Margot profesionálnu krasokorčuliarku Tonyu Harding. Margot sa pre to musela na ľade cítiť veľmi sebavedomo a to je dôvod, prečo 5 mesiacov trénovala 5 dní v týždni po 4 hodiny denne. Na ľade strávila Vianoce, Nový rok a bola tam dokonca aj deň pred vlastnou svadbou. 

Joaquin Phoenix

Rola Jokera mu zabezpečila Oscara, no obetoval pre ňu mnoho. Časť z toho bolo aj jeho psychické zdravie, keďže Joaquin schudol 26 kíl za veľmi krátku dobu, čo mu vraj trochu narušilo psychiku, no herec zároveň priznáva, že mu to pomohlo lepšie sa vžiť do úlohy. 

​Daniel Radcliffe 

Daniel sa vo filme Stratený v džungli stratil v amazonskom dažďovom pralese. Aby zobrazil svoju postavu čo najlepšie, musel schudnúť. Dokonca 2 dni pred nakrúcaním nič nejedol. 

brightside.me

​Kumail Nanjiani

Pre snímku od Marvelu - Eternals, zmenil Kumail totálne celý svoj životný štýl. Držal diétu a cvičil každý deň po celý rok a nakoniec vyzeral takto, čo všetkým vyrazilo dych. 

https://www.instagram.com/p/B6I7b2bnuJz/?utm_source=ig_web_copy_link

Henry Cavill 

Pre jedinú scénu v seriáli Witcher podstúpil Henry Cavill nevídané veci. Herec sa musel dehydrovať, aby jeho svaly vyzerali ešte lepšie. Štyri dni pred nakrúcaním pil len 1,5 litra vody a deň predtým dokonca len pol litra vody. V deň nakrúcania nepil žiadnu vodu. 

brightside.me

​George McKay 

Vo filme Toto je náš svet musel George zvládnuť naozaj náročné jogové pozície a preto jogu cvičil 3-4 hodiny denne. 

brightside.me

​Zendaya

Keďže režisér filmu Najväčší showman chcel, aby čo najmenej využíval kaskadérov, Zendaya sa musela pripravovať na visutej hrazde 3 mesiace pred začatím produkcie. Veľa náročných scén nakrúcala ona sama. 

brightside.me

​Tom Cruise 

Tom je známy tým, že takmer vôbec nevyužíva svojich kaskadérov. V Mission Impossible - Fallout vyskočil z lietadla. Jediný štát, ktorý mu to povolil boli Spojené arabské emiráty. Najprv nacvičoval vo veternom tuneli a potom mu to zabralo 106 pokusov, kým nakrútil dokonalý záber. 

brightside.me

​Michelle Williams a Ryan Gosling 

Vo filme Blue Valentine hrali Michelle a Ryan manželov. Režisér chcel, aby to zahrali čo najdôveryhodnejšie a tak obaja herci a dievča, ktoré hralo ich dcéru bývali mesiac spolu. Avšak len cez deň. Michelle odchádzala na noc domov za dcérou. 

brightside.me

Najčítanejšie