Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chceli by ste takéhoto šéfa? Podľa známej herečky zakazuje Christopher Nolan na pľaci sedieť!
Zdielať na

Chceli by ste takéhoto šéfa? Podľa známej herečky zakazuje Christopher Nolan na pľaci sedieť!

Zdroj: popsugar.co.uk

Herečka Anne Hathaway prezradila, že režisér zakazuje pri nakrúcaní svojich filmov na pľaci stoličky. Christopher Nolan však tvrdí, že to tak nie je. Zakazuje však niečo iné.

Ako sa ukázalo, Christopher Nolan stoličky nezakazuje. Jeho hovorkyňa to potvrdila pre portál IndieWire po tom, čo užívatelia sociálnych sietí označili tento zákaz za priam nehumánny. Všetko to vzniklo, keď herečka Anne Hathaway v rozhovore s Hughom Jackmanom pre magazín Variety pochválila tento zákaz. Herečka s Nolanom pracovala na filmoch Návrat Temného rytiera a Interstellar.

gearpatrol.com

"Jediné veci, ktoré sú na pľaci filmov Christophera Nolana zakázané sú mobilné telefóny (tento zákaz nie je stále úspešný) a fajčenie (veľmi úspešne dodržiavaný zákaz). Stoličky, na ktoré Anne referovala sú režisérske stoličky, ktoré sa nachádzajú pri monitoroch a sú tam na základe hierarchie a nie z fyzickej potreby. Chris sa rozhodol tieto stoličky nepoužívať, no nikdy ich vyslovene nezakázal. Herci a štáb môžu sedieť kdekoľvek a kedykoľvek potrebujú a ako často potrebujú," povedala Nolanova hovorkyňa Kelly Bush Novak. 

esquire.com

Anne v rozhovore povedala, že "Nolan nepovoľuje stoličky a dôvod je ten, že ak ľudia majú stoličky, sadnú si a ak sedia, nepracujú. Myslím si, že tie filmy sú úžasné pokiaľ ide o rozsah a ambície, technickú zdatnosť a emócie. Vždy sa dokončia pred tým, než majú a stoja menej, než bol rozpočet. Myslím si, že to má niečo s tými stoličkami." Mnoho novinárov sa však ozvalo, že počas návštevy na pľaci videli stoličky a tak je tento príbeh zjavne len vymyslený.

Nolanov nový film, Tenet, má naplánovanú premiéru na 12. augusta. 

Najčítanejšie