Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prvá vs posledná časť: Takto sa zmenili hviezdy z obľúbených seriálov!
Zdielať na

Prvá vs posledná časť: Takto sa zmenili hviezdy z obľúbených seriálov!

Seriály, ktoré sú tu s nami aj vyše dekády nám prirastú k srdcu, ani nevieme ako. Takto vyzerali prvé a posledné časti niektorých obľúbených televíznych seriálov.

1. Teória veľkého tresku 

Šou sa začala vysielať 24. septembra 2007 a skončila 16. mája 2019. Vysielala sa počas 12 sezón a zrušená bola po tom, čo jeden z hlavných predstaviteľov, Jim Parsons, ktorý hral Sheldona Coopera, oznámil, že už na tomto projekte nechce pracovať. Pokračovať bez neho by už nemalo žiaden zmysel. Tento seriál získal 55 nominácií na Emmy.

brightside.me

2. Priatelia 

Na svete snáď nie je nikto, kto by tento seriál nepoznal. Priatelia premiérovali 22. septembra 1994 a skončili takmer o desať rokov neskôr. Joey, Phoebe, Monica, Chandler, Ross a Rachel si získali srdcia mnohých. 

brightside.me

​3. Tie roky 70-te 

Tento komediálny seriál sa začal v roku 1998 a skončil po 8 sériách. Sotva sme vtedy poznali hercov, z ktorých sa neskôr stali hviezdy. Medzi najväčšie jednoznačne patria Ashton Kutcher a Mila Kunis. 

brightside.me

​4. Gossip Girl

Seriál sa vysielal šesť sezón a skončil v decembri 2012. Získal niekoľko nominácií na rôzne ceny. Fanúšikovia doteraz čakajú na pokračovanie, no zdá sa že sa dočkajú len prerábky tohto seriálu, ktorá by mala byť v televízii už tento rok. 

brightside.me

​5. Dva a pol chlapa 

Neskutočných 12 sezón frčal seriál Dva a pol chlapa, ktorý sa na obrazovkách po prvý raz objavil v roku 2003. Najväčšiu kontroverziu priniesol, keď zabili hlavnú postavu, Charlieho Harpera a nahradil ho Walden Schmidt, ktorého hral Ashton Kutcher. 

brightside.me

​6. Kosti

Tento seriál sa prvýkrát odvysielal v roku 2005 a skončil po 12 sériách. 

brightside.me

​7. Ako som stretol vašu matku 

Niektorí ľudia porovnávajú tento seriál s priateľmi, ale v modernejšom prevedení. Namiesto toho, aby pili kávu sa táto partia stretávala v bare a spolu popíjali. Vysielať ho začali v roku 2005 a skončili po deviatich sériach. 

brightside.me

​8. Ženy z rodu Gilmorovcov 

Šou sa začala vysielať v roku 2000 a skončila po 7. sériách. O deväť rokov od poslednej série vytvoril Netflix minisériu, ktorá nás vrátila späť do života týchto žien. 

brightside.me

Najčítanejšie