Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Chris Hemsworth sa zatúlal do živého vysielania a neuveríte, ako pomohol reportérke!
Zdielať na

Chris Hemsworth sa zatúlal do živého vysielania a neuveríte, ako pomohol reportérke!

Zdroj: journal.hautehorlogerie.org

Austrálska reportérka Lauren Phillips pripravila svojich kolegov na to, že počas predpovede počasia urobí jeden krátky rozhovor. Jej kolegovia rozhodne nečakali, že pôjde o hereckú hviezdu.

Určite nešlo o úplnú náhodu, že sa Chris Hemsworth prechádzal práve po lúke, kde reportérka mala za úlohu povedať predpoveď počasia, avšak jeho prítomnosť v tejto dennej šou prekvapila mnohých. 

Chris neváhal a chytil sa mikrofónu tak, ako Thor svojho kladiva, a odprezentoval predpoveď počasia sám. Išlo mu to celkom dobre, takže ak herecká kariéra už nebude to, čo bývala, ešte stále môže byť rosničkou. Musíte priznať, že počúvať o počasí v Austrálii ešte nikdy nebolo príjemnejšie. 

https://twitter.com/TheTodayShow/status/1304569782616887297?s=20

Lauren a jej kolegom sa Chris veľmi zapáčil a na konci videa dokonca žartovali o tom, že by to mohol robiť stále. Herec však takéto maniére nemal a Lauren prácu neukradol. Chris sa v tejto časti Austrálie nachádzal preto, že bol navštíviť organizácie, ktoré sa venujú ochrane prírody. Ako Chris priznal,  práve pre celosvetovú pandémiu je to najdlhší čas, ktorý v Austrálii strávil, no zdá sa, že mu to vôbec neprekáža. 

Najčítanejšie