Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vianoce sa blížia: Tieto filmy vás na ne naladia už teraz!
Zdielať na

Vianoce sa blížia: Tieto filmy vás na ne naladia už teraz!

Žiaľ, tento rok v kinách vianočnú filmovú atmosféru nezažijeme tak naplno, ako po minulé roky, no na sviatky sa viete naladiť aj doma a to vďaka rôznym streamovacím službám.

The Princess Switch: Switched Again

Vanessa Hudgens prichádza v pokračovaní filmu The Princess Switch a to rovno v trojúlohe. Princezná a obyčajné dievča znova budú musieť prísť na to, ako sa zameniť tak, aby dosiahli to, čo chceli. A k tomu všetkému nebude chýbať vianočná atmosféra. 

Jingle Jangle: A Christmas Journey 

Tento film poteší najmä fanúšikov muzikálov. Kritici tento film tiež veľmi chvália a tak sme zvedaví, čo si pre nás Netflix tentokrát nachystal. Snímka poteší aj fanúšikov špeciálnych efektov. 

Midnight at the Magnolia

Hoci toto nie je originálna tvorba od Netflixu, tento film tam už nájdete. Ide o príjemnú romantiku, ktorá fanúšikov tohto žánru určite pobaví. 

Operation Christmas Drop

Kat Graham a Alexander Ludwig vás prinesú Vianoce aj k vám domov. Hoci tomuto filmu chýba sneh, určite mu nebude chýbať to, o čom sú tieto sviatky a to je o obdarovaní druhých. 

Holidate 

Zábava, romantika, sviatky, rodina a dvaja pekní ľudia, ktorí si týmto musia prejsť spolu. Ako to dopadne, ak s niekým chodíte len naoko a výlučne len počas sviatkov? Odpoveď už asi tušíte a nájdete ju aj vo filme Holidate. 

The Christmas Chronicles: Part Two

Už 25. novembra na Netflix prichádza pokračovanie filmu The Christmas Chronicles s Kurtom Russellom a Goldie Hawn. 

Happiest Season 

Kristen Stewart a Mackenzie Davis budú hrať pár v tomto filme, ktorý je vianočný, no taktiež sa zaoberá problematikou coming outu. Ide o jeden z prvých vianočných LGBTIQ+ filmov vôbec. Snímka však bude dostupná zatiaľ len na streamovacej službe Hulu. 

Najčítanejšie