Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Patrick Dempsey ukázal svoje 3 deti a priznal, čím si za posledné mesiace prechádzali!
Zdielať na

Patrick Dempsey ukázal svoje 3 deti a priznal, čím si za posledné mesiace prechádzali!

Zdroj: deadline.com

Známy herec sa zdôveril, ako to doma zvládajú počas pandémie.

Hviezda seriálu Klinika Grace sa moderátorke Ellen DeGeneres zdôverila o fungovaní ich domácnosti a hlavne vyučovania u nich doma. Tento 54-ročný herec má doma 13-ročné dvojičky Darbyho Galena a Sullivana Patricka a staršiu dcéru Talulu, ktorá má 18 rokov. Tá však začala novú etapu svojho života.

"Je to naozaj náročné, najmä v ich veku, pretože socializácia je veľmi dôležitá. Celý deň sú na Zoome, kde majú školu a je to veľmi namáhavé. Myslím si, že matematika a rôzne vedy je veľmi ťažké učiť takýmto spôsobom. Pre všetky deti je to však momentálne náročné," hovoril o svojich dvojičkách Patrick.

Instagram

Pre Patricka je tiež ťažké byť takto ďaleko od svojej dcéry, ktorá práve začala vysokú školu vo Washingtone. "Myslím si, že je pre ňu dôležité spoľahnúť sa sama na seba, ale ja, ako otec som si jej prvý rok na výške takto nepredstavoval. Snažíme sa s tým pracovať. Chuderka moja dcéra premešká všetko, čo by prvý ročník na výške mal priniesť. Nemala ani ples, oslavu toho, čo za tie roky dokázala," priznal. Patrick však tento ples zorganizoval so svojou rodinou u nich doma. "Urobili sme niečo ako ples u nás doma, bolo to v sobotu. Bolo to však veľmi smutné, pretože ako rodič som si uvedomoval, že nemala ten moment, ktorý s tým mal prísť. Keď sme skončili, išla na Zoom a bola so svojimi priateľmi," povedal. 

people.com

Nuž, každý si prechádza rôznymi problémami a hviezdy nie sú výnimkou. Zdá sa však, že zo svojich detí vychováva správnych ľudí. 

Najčítanejšie