Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Najväčšie trapasy hviezd na červenom koberci: Pripravte sa na veľa pádov!
Zdielať na

Najväčšie trapasy hviezd na červenom koberci: Pripravte sa na veľa pádov!

Červený koberec môže byť synonymom pre luxus, no niektoré celebrity si vedia vyrobiť poriadny trapas napríklad aj vďaka problémom so šatami alebo podpätkami alebo pre nevhodné správanie.

John Travolta sa snažil pobozkať Scarlett Johansson, no veľmi mu to nevyšlo. Scarlett sa totiž vôbec nebavila. Najprv bola len prekvapená a potom ho úplne ignorovala. 

populareverything.com/

Pri Scarlett ešte ostaneme. Tentokrát sa trochu vrátime do čias, kde na priemiére filmu Woodyho Allena režisér na chvíľu zabudol, kde je a očividne herečke pozeral tam, kde nemal. 

populareverything.com/

​Emma Thompson je naozaj vtipná herečka a svojich kolegov má naozaj rada, no objíma ich naozaj silno. Vznikajú z toho potom takéto smiešne fotky. 

populareverything.com

​Svedkovia z odovzdávania Oscarov z roku 2012 môžu potvrdiť, že Angelina Jolie sa snažila až príliš, aby všetkým ukázala, ako jej noha dobre vyzerá v týchto šatách. Znamená to, že takto stála počas celého fotenia. A bolo to dosť divné. 

populareverything.com

​Helen Mirren mala problém s topánkami a zakopla. To by ani nebol taký problém, ale na tie topánky by už mala byť zvyknutá. Podľa jej slov, sú perfektné a keďže majú platformu robia ju vyššou. Sama priznala, že ju stáli 39 dolárov a nosí ich skoro stále. 

populareverything.com

​Znova sa vraciame k Emme Thompson, ktorá počas ceremónie vytláčania rúk do svojej vlastnej hviezdy na chodníku slávy, spadla. Sama sa na sebe začala smiať a tak odľahčila túto situáciu celkom primerane.

populareverything.com

​Jennifer Lawrence už na červenom koberci popadala niekoľkokrát. Raz sa na odovzdávaní cien pripila natoľko, že sa jej veľmi nechcelo prechádzať dookola medzi radmi a tak sa to rozhodla preliezť po svojom. 

populareverything.com

​Aj koberec musí vyzerať perfektne a sú na to ľudia, ktorí majú na starosti, aby bol stále čistý. Či ste celebrita alebo nie, koberec má prednosť. ​Jason Segal o tom vie svoje.

populareverything.com

​Jon Hamm zakopol, keď si šiel po svoju sošku Emmy. Navyše mu jeho úzky oblek nepovolil sa hneď postaviť a tak sa k nej chvíľku ešte musel doplaziť. Aspoň odišiel s výhrou. 

populareverything.com

​Tiež nenávidíte, ak má niekto oblečené to, čo vy? Predstavte si, že sa vám to stane na červenom koberci. Presne tak, ako herečkám Aubrey Plaza a Elizabeth Olsen. Smiešnejšie to bolo len pre to, že boli obe hlavné postavy vo filme, na premiére ktorého boli. 

populareverything.com

​Chris Hemsworth a Emily Blunt mali za úlohu odfotiť sa so sovou počas promovania ich spoločného filmu. Sova však nechcela spolupracovať... 

populareverything.com

​Šaty Margot Robbie sa na červenom koberci rozopli a dokopy jej ich pomohol dať kolega Alexander Skarsgard. Nemôžeme teda povedať, že by dopadla až tak zle.

populareverything.com

Najčítanejšie