Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Končí Kurt Russell s herectvom? Rola Santa Clausa bude asi jeho posledná!
Zdielať na

Končí Kurt Russell s herectvom? Rola Santa Clausa bude asi jeho posledná!

Zdroj: netflix.com

Kto by bol povedal, že Kurt Russell hrá už takmer 60 rokov? Za sebou má mnoho skvelých úloh a momentálne sa dostal do povedomia aj mladšej generácii a to vďaka Netflixu!

Zdá sa, že rola Santa Clausa je pre Kurta srdcovou a úprimne má túto postavu rád. Rozlúči sa ňou s herectvom? 

Chris Columbus, režisér filmu The Christmas Chronicles, ktorý má mimochodom na konte aj film Sám doma či prvé dve časti Harryho Pottera, sa vyjadril, že by Santa v skutočnosti mohol byť to posledné, čo si Kurt Russell zahrá. "Keď hrá niekto Santu, väčšinou sa to neberie ako seriózna úloha. Avšak keď hral Santu Kurt, napísal 170 strán o tom, odkiaľ táto postava pochádza, celú jej mytológiu. Tomu sa povie oddaný herec. Oddal sa tejto úlohe tak, ako očakávate, že sa oddal Robert De Niro úlohe Jakea LaMottu v Zúriacom býkovi," povedal Columbus. 

nme.com

​Aj vďaka tomuto nie je prekvapujúce, že Russell stvárnil jedného z najlepších Santov v histórii filmu. V pokračovaní filmu The Christmas Chronicles sa budú hlavní hrdinovia snažiť zachrániť Vianoce pred pomstychtivým elfom. Pôjde o naozajstné vianočné dobrodružstvo! Podľa Columbusa však pre 69-ročného Russella ide o jednu z posledných úloh, ak nie úplne poslednú. "Povedal mi, že chce ísť do západu slnka s tým, že toto bude jeho posledná rola. Chce pokračovať v tejto úlohe. Hlboko v jeho duši je tejto úlohe veľmi oddaný, s čím súvisí 8 týždňov, počas ktorých mu rastie brada a každodenná práca na scenári predtým, než so mnou nakrúca. Je to intenzívna oddanosť a všetko to berie neskutočne seriózne," dodal Columbus. Ten Kurta určite pozná veľmi dobre na to, aby vedel, prečo túto informáciu púšťa do sveta. 

Vianočnú Kroniku 2 nájdete od 25.11. na Netflixe.

Najčítanejšie