Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Títo herci nenávideli svoje masky a kostýmy a nikto sa im nemôže čudovať!
Zdielať na

Títo herci nenávideli svoje masky a kostýmy a nikto sa im nemôže čudovať!

Predstavte si, že nakrúcate niekoľko hodín s maskou na tvári alebo s extrémne ťažkým kostýmom a popri tom ešte musíte vyzerať dobre a robiť svoju prácu najlepšie ako viete. Herci a herečky to nemajú ľahké...

Tom Holland

Tento pomerne mladý herec mal čo robiť, aby v kostýme Spider-Mana neodpadol. Napriek tomu, že jeho najväčším snom bolo zahrať si práve tohto superhrdinu, má táto úloha aj svoje nevýhody a medzi najväčšiu patrí jednoznačne kostým. Podľa Toma je kostým neuveriteľne nepohodlný. Priznal, že pod kostýmom musel nosiť tangá, pretože bol úzky, no najväčším problémom bolo preňho udržiavať pitný režim Keďže kostým nemá otvor na ústa, museli mu cez dieru na oči v kostýme zaviesť trubičku, cez ktorú pil. 

brightside.me

Paul Bettany 

Paul na plátne zobrazoval postavu Visiona, ktorý mal v hlave usadený jeden z Kameňov nekonečna. Okrem toho, že priznal, že v kostýme mu bolo nepohodlne a často aj bolestivo, vraj v ňom skoro nič nepočul, pretože jeho uši boli prekryté. 

businessinsider.com

​Scarlett Johansson

Obľúbenej herečke na jej kostýme prekážalo, že bol extrémne tesný a bolo v ňom neskutočne teplo. Napriek tomu, že svoju postavu v marvelovkách milovala, nevedela si na kostým zvyknúť a cítila sa nepohodlne. 

The Guardian

​Margot Robbie

Margot Robbie síce pôsobila sexy v kostýme Harley Quinn vo filme Suicide Squad, no ani neviete, čo si pre to musela vytrpieť. Jedna z mnohých vecí je, že musela chodiť celkom odhalená, keďže jej kostým veľa z jej tela neskrýval. Navyše, nemohla sa poriadne ani najesť a tak bola pre ňu obedná prestávka malé peklo. 

brightside.me

​Ron Perlman

Ron musel v maskérni sedieť hodiny, aby vznikol výsledný efekt Hellboya. Napriek tomu, že všetci odviedli veľmi dobrú prácu, Ron priznal, že už nič podobné podstúpiť nechce a do maskérne si už nikdy v živote nesadne. 

brightside.me

​Rebecca Romijn

Rebecca hrala v pokračovaní X-Menov Mystique a vyzerala skvele. Avšak nenávidela fakt, že je takmer nahá a potretá farbou. Chúlostivé miesta boli zakryté modelmi a zvyšok jej tela bol sfarbený namodro. Keď tento fakt zistila, režisér filmu jej musel dať víno, aby sa upokojila a pokračovala v nakrúcaní. 

brightside.me

​Carrie Fisher

Princezná Leia ani zďaleka nemala rada svoje kovové bikiny tak, ako zvyšok sveta. Tento outfit sa stal jedným z najikonickejších kostýmov vo filmovom svete, no vyvolal veľa diskusií o sexizme a sexuálnej objektivizácii žien v týchto filmoch. Carrie sa podľa jej slov v kostýme cítila takmer nahá a nikdy by si na seba niečo také neobliekla.

brightside.me

​Oscar Isaac

Oscar bol úplne na nepoznanie v kostýme vo filme X-Men: Apokalypsa. Kostým bol ťažký a modely na tvári spolu s make-upom to Oscarovi vôbec neuľahčovali. Jediné, čo ho medzi jednotlivými klapkami držalo ako tak pokope, bol stan s klimatizáciou, pod ktorou sa chladil. Pot vraj cítil všade a nemohol sa ani len dotknúť svojej tváre. Musel to byť naozaj hrozný pocit. 

cinemablend.com

​Malin Akerman

Malin síce v čierno-žltom latexovom kostýme vyzerala veľmi dobre, nič by ju však nedonútilo obliecť si ho znova. Nakrúcanie bolo pre ňu extrémne náročné, keďže každý pohyb v tomto kostýme bolel a to dokonca aj pri ohnutí rúk či nôh. Nenávidela aj to, ako kostým smrdel. 

brightside.me

Najčítanejšie