Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Budú trhať rekordy v tržbách: Na týchto 10 blockbusterov čakáme v roku 2021!
Zdielať na

Budú trhať rekordy v tržbách: Na týchto 10 blockbusterov čakáme v roku 2021!

Ak všetko pôjde podľa plánov, budú zarábať milióny. Ktorých 10 filmov má šancu v roku 2021 zarobiť najviac?

Black Widow 

Scarlett Johansson sa vracia do svojej superhrdinskej postavy poslednýkrát. Black Widow je filmom o úspešnej špiónke, ktorú môžeme poznať z marveloviek. V tomto filme uvidíme udalosti, ktoré sa stali ešte pred Endgame. Vo filme sa objavia aj nové postavy a budú ich hrať Rachel Weisz či Florence Pugh. V kinách má byť tento film 7. mája.

Popoluška 

V zime by sa v kinách mala objaviť nová Popoluška od Disneyho, v hlavnej úlohe sa objaví speváčka Camila Cabello. 

http://engenhariadocinema.com.br

​V zajatí démonov 3 

Populárny horor sa dočká už tretieho pokračovania a vracajú sa do neho vyšetrovatelia paranormálnych javov Lorraine a Ed, ktorých hrajú Vera Farmiga a Patrick Wilson. Na HBO Max a v kinách má táto snímka premiéru už 4. júna. 

Cruella 

Na konci mája sa v kinách objaví záporáčka z filmu o dalmatíncoch, ktorú bude hrať Emma Stone. 

digitaltveurope.com

Rýchlo a zbesilo 9

Po niekoľkých odkladoch bude v kinách aj tento film a to konkrétne 28. mája. 

Godzilla vs. Kong

Jeden z najväčších filmov tohto roka dostane premiéru nielen v kinách, ale aj na streamovacej službe HBO Max. Stane sa tak 21. mája. Štúdio Warner Bros. očakáva veľký záujem o tento film, ktorý spojí dve monštrá. 

slashfilm.com

Morbius 

Žijúci upír patriaci do sveta Marvelu príde do kín niekedy na jar (presný dátum ešte nie je známy). V hlavnej úlohe sa predstaví oscarový Jared Leto. 

Nie je čas zomrieť 

Dlhoočakávaná bondovka nás už nemôže dlhšie naťahovať. Rovnako, ako mnoho filmov, aj tento musel svoju premiéru niekoľkokrát prekladať. Najnovšie by sme sa tohto filmu mali dočkať 2. apríla. 

Tiché miesto: Časť II

John Krasinski prináša späť zaujímavý svet, ktorý pred pár rokmi vytvoril v hororovom filme Tiché miesto. Do napínavej snímky sa vracia Emily Blunt a v kinách má byť 23. apríla. 

Venom: Let There Be Carnage

V lete sa môžeme tešiť aj na Venoma, ktorý mal byť v kinách už minulú jar. Tom Hardy sa tak vracia do úlohy tohto antihrdinu. 

cinemablend.co

Najčítanejšie