Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Stranger Things prichádza so štvrtou sériou: Toto všetko o nej vieme!
Zdielať na

Stranger Things prichádza so štvrtou sériou: Toto všetko o nej vieme!

Zdroj: nme.com

Tak ako mnoho seriálov, aj Stranger Things pozastavili svoju výrobu v marci 2020. Našťastie, znova začali nakrúcať v septembri. Už na jeseň tohto roka by sme sa mali dočkať štvrtej série.

Ak ste ešte nevideli tretiu sériu, asi si ju najskôr pred prečítaním tohto článku pozrite. Bude nasledovať niekoľko spoilerov. 

Ako už vieme, miestny šéf polície Hopper na konci tretej série zomrel, keď sa obetoval pre väčšie dobro, no už podľa prvej ukážky vieme, že sa v štvrtej sérii vracia. Okrem Davida Harboura sa vracajú aj iné známe tváre. Medzi nimi Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp či Sadie Sink. Vracajú sa aj o niečo starší herci ako Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Maya Hawke a aj Winona Ryder.

mentalfloss.com

O čom bude štvrtá séria? Už teraz sme mohli nahliadnuť do Ruska, kde sa istá časť štvrtej série má odohrávať. Rusko a americké mestečko Hawkins sú vďaka portálu prepojené a zjavne Rusi vedia o záhadných udalostiach v Hawkinse niečo viac. "Američan, o ktorom v potitulkovej scéne hovoria je Hopper. Nie je to pre neho dobrá správa. Je uväznený ďaleko od domova, niekde na Kamčatke, kde je ohrozený nielen ľuďmi. Medzitým sa v USA začína nový horor, niečo, čo bolo dlho pochované a spája všetko. Štvrtá séria bude najstrašidelnejšia zo všetkých," povedal jeden z bratov Dufferovcov, ktorí sú tvorcami. 

Vo štvrtej sérii sa môžeme tešiť aj na nové tváre. Medzi nimi budú herci Robert Englund, Eduardo Franco, Mason Dye, Tom Wlaschiha, Nikola Djuricko a Joseph Quinn.

Hovorí sa, že štvrtá séria Stranger Things bude posledná, no tvorcovia hovoria, že toho majú ešte veľa pripraveného.


Najčítanejšie