Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Koniec hviezdnej lásky! Ben Affleck doslova vyhodil Anu de Armas!
Zdielať na

Koniec hviezdnej lásky! Ben Affleck doslova vyhodil Anu de Armas!

Zdroj: hellomagazine.com

Sú spolu takmer rok. Počas celej pandémie nás paparazzi zahrňovali fotkami tohto páru, ktorý ruka v ruke chodili na prechádzky takmer každý deň. No teraz je tomu koniec.

Aj keď sa zdá, že rozchod tohto páru prišiel ako blesk z jasného neba, Ben a Ana sa údajne rozišli kamarátskym a pokojným spôsobom. No zdroj pre magazín People hovorí, že to bolo cez telefón. Na čom sa nedohodli? Vyzerá to tak, že išlo o celkom vážnu vec

Podľa spomínaného zdroja sa pár už dlhšie nevedel dohodnúť na ich budúcnosti a tak sa rozišli. Ben a Ana sú vraj v iných životných štádiách, no rozchod prebehol s úplnym rešpektom a láskou. Žeby tu bola ešte nádej, že sa k sebe vrátia? 

eonline.com

Ben už údajne nechce viac detí, no Ana má po 30-tke a predsa by chcela mať vlastných potomkov. Ben má tri deti s exmanželkou Jennifer Garner. Najstaršia, Violet má 14 rokov, Seraphina má 11 rokov a Samuel má 8. "Ben sa necíti na to, aby si založil novú rodinu. On aj Ana majú pred sebou minimálne tri projekty a Ben sa vyjadril, že jeho rodina je aj bude vec, na ktorú sa chce v živote najviac sústrediť," povedal iný zdroj pre PageSix.  

Keďže Ana žila s Benom, momentálne hľadá dom v západnom Hollywoode, na opačnej strane od Bena. Ich kamaráti vraj neveria, že sa k sebe nevrátia. "Sú zamilovaní. Ľudia, ktorí ich poznajú veria, že rozchod je len dočasný," povedal zdroj pre PageSix.

Po rozchode vyhodil Ben kartónovú maketu svojej expriateľky.

dailymail.co.uk

Najčítanejšie