Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ako by mohla vyzerať druhá séria Bridgertonu? Na toto sa pripravte!
Zdielať na

Ako by mohla vyzerať druhá séria Bridgertonu? Na toto sa pripravte!

Zdroj: vulture.com

Stále myslíte na seriál Bridgerton? Nie ste sami.

Bridgerton má od Netflixu oficiálne zelenú na druhú sériu! Hlavnou postavou tejto série by mal byť starší brat Daphne, Anthony, ktorého hrá Jonathan Bailey.

;fbclid=IwAR3VSZuOg7uCrNrLxAlP2yKLdGw4IjfTyDmMqbIS0eI7B0O7jz-pXOPldLQ

"Seriál bol stále myslený tak, že sa bude zameriavať na jednu knihu počas jednej série," povedal tvorca seriálu Chris Van Dusen, ktorý vdýchol seriálový život knihám od Julie Quinn. Druhá kniha, s názvom Vikomt, ktorý ma miloval, sa zameriava na Anthonyho príbeh o tom, ako si hľadá manželku. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Anthony v knihe konečne stretne svoju vyvolenú - Kate Sheffield. Problémom však je, že Kate je staršia sestra ženy, ktorú si Anthony ide brať. Diváci, ktorí videli prvú sériu a čítali všetky knihy len ťažko môžu uveriť tomu, že sa Anthony dokázal zamilovať aj do niekoho iného, než Kate, no v seriáli miloval opernú speváčku Sienu Rosso, ktorá aj v druhej sérii môže zamiešať karty, aj keď na konci prvej série zlomila Siena Anthonymu srdce.

"Ak budeme chcieť rozpovedať Anthonyho príbeh v ďalšej sérii, budeme musieť myslieť na to, že mal život aj pred príbehom, ktorý sa odohráva v knihe. Objavovanie jeho minulosti mu dáva ozajstnú textúru," povedal Chris. Taktiež priznáva, že sa musia v istých veciach držať kníh, pretože fanúšikovia týchto kníh chcú vidieť dôležité momenty aj v seriáli. 

cheatsheet.com

Séria sa samozrejme nebude zameriavať len na Anthonyho a tak sa vrátia aj známe tváre, ktoré tak milujeme. Medzi nimi určite budú aj Simon a Daphne. Fanúšikovia dúfajú, že sa dočkáme až ôsmich sérií, presne tak, ako kníh. 

Zdielať na

Najčítanejšie