Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Christina Ricci sa rozvádza: Neuveríte, čo si musela prežiť!
Zdielať na

Christina Ricci sa rozvádza: Neuveríte, čo si musela prežiť!

Zdroj: variety.com

Herečka Christina Ricci podala žiadosť o rozvod s Jamesom Heerdegenom v júli. Veci sa však skomplikovali.

Christina Ricci okrem žiadosti o rozvod musela podať žiadosť o zákaz priblíženia jej exmanžela, ktorý ju mal údajne týrať. Súd rozhodol v jej prospech a jej ex-manžel má zákaz sa k nej priblížiť.

James dostal tiež príkaz navštevovať ich šesťročného syna len počas nariadených dní a hodín a má zákaz priblížiť sa aj k rodinnému psovi. Bývalý Christinin manžel však hocijaké obvinenia odmieta.

thesun.co.uk

V žiadosti Christina spomína, že ju James niekoľkokrát fyzicky a emocionálne napadol a spomína tiež mnoho príznakov týrania. Niečo z toho sa malo diať priamo pred ich synom. Christina tvrdí, že sa to všetko začalo hneď po tom, ako sa dozvedela o svojom tehotenstve v októbri 2013. "Cítila som sa extrémne osamelá," hovorí Christina. V žiadosti sa tiež píše, že na rodinnej dovolenke na Novom Zélande jej James povedal niečo, čo ju donútilo si myslieť, že ju môže zabiť. "Povedal mi, že ma bude ľutovať len vtedy, keď budem rozštvrtená na malé kúsky. V tú noc som schovala všetky nože v chate, kde sme bývali. Bála som sa o svoj život. S mojím synom som spala v oddelenej spálni a zatvorila som dvere," povedala. 

Išlo však aj o brutálnejšie napadnutia, jedno také sa stalo v decembri v roku 2019. Keď o pár mesiacov povedala svojmu manželovi, že sa chce rozviesť, začala sa pandémia, čo jej situáciu vôbec nezlepšilo, žiaľ, naopak. Podľa jej slov sa bála spávať, James ju naháňal po dome a chcel jej zobrať telefón, keď sa snažila zavolať pomoc. Jej výpoveď o domácom násilí je veľmi obsiahla a silná. Celé to trvalo 7 rokov a nikto si asi nevie predstaviť, čo herečka musela prežívať.

Najčítanejšie