Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bolo to 9 mesiacov trápenia: Ana de Armas priznala, čo bolo najhoršie na úlohe Marilyn Monroe!
Zdielať na

Bolo to 9 mesiacov trápenia: Ana de Armas priznala, čo bolo najhoršie na úlohe Marilyn Monroe!

Zdroj: maxim.com

Andrew Dominik nakrúcal film Blonde, na ktorý sa tešia mnohí filmoví fanúšikovia. Ide o biografickú drámu nakrútenú na základe knihy od Joyce Carol Oates z roku 2000.

Ana de Armas je herčka, ktorá má kubánsky pôvod a aj napriek tomu, že je nesmierne talentovaná, na postave Marilyn Monroe musela poriadne makať. Najhoršou vecou pre ňu bolo napodobniť Marilyn hlas a prízvuk.

"Veľmi som sa snažila! Trvalo mi to "len" 9 mesiacov koučovania dialektu a jeho skúšania. Bolo to veľké trápenie, neskutočne unavujúce. Môj mozog bol z toho doslova usmažený. Mám veľa myšlienok, ako žena v tomto biznise, ale aj vo všeobecnosti, o tom, ako boli veci v 30., 40. či 50. rokoch, ktoré sa dajú použiť aj v prítomnosti. A rozmýšľala som aj o tom, že ak nemáte silné základy vo vašej rodine, v živote to máte naozaj, naozaj ťažké," povedala Ana

thenationalnews.com

Herečka tiež priznala, že kasting na postavu Marilyn mal pre ňu len jedno kolo. Režisér Andrew Dominik vraj hneď vedel, že chce do tejto úlohy obsadiť ju. Musela však na kasting prísť, pretože potrebovala presvedčiť všetkých ostatných. "Boli to producenti a ľudia, čo majú peniaze. Stále tam boli nejakí ľudia, ktorých som musela presviedčať. Vedela som však, že som toho schopná. Hrať Marilyn bolo neskutočné. Kubánka, ktorá hrá Marilyn Monroe. Veľmi som to chcela. Keď vidíte jej fotku, na ktorej sa smeje, je to len časť toho, čo vtedy prežívala," priznala herečka. 

Ana sa len prednedávnom rozišla s Benom Affleckom. Pár vyzeral stále šťastný, no to im pravdepodobne k fungujúcemu vzťahu nestačilo. Hoci sa pár k rozchodu nevyjadril, Benov brat, Casey, má na Anu svoj názor. "Myslím si, že Ana je najmilšia, najvtipnejšia, najmúdrejšia a najcharizmatickejšia osoba. Nemyslím si, že bude mať problém stretnúť niekoho iného. Videl som jej herecký výkon, ako Marilyn Monroe vo filme Blonde, a bolo to úžasné. Získa každú jednu cenu. Bude mať dobrý rok. Nebojím sa o ňu," povedal Casey a myslíme si, že má pravdu. 

Najčítanejšie