Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Jonathan Bailey bude hlavným hrdinom druhej série Bridgertonu! Toto prezradil!
Zdielať na

Jonathan Bailey bude hlavným hrdinom druhej série Bridgertonu! Toto prezradil!

Zdroj: collider.com

Herec Jonathan Bailey hrá najstaršieho súrodenca rodiny Bridgertonovcov - Anthonyho.

Bridgerton sa stal najpozeranejším pôvodným seriálom Netflixu za celú dobu existencie. Potešili sa najmä tvorcovia tohto seriálu, ktorí pár dní predtým potvrdili druhú sériu. Tá bude sledovať príbeh Anthonyho Bridgertona. "Je to prinajmenšom celé bláznivé. Premiérované to bolo v dobrom čase, boli sme všetci v lockdowne, komunikoval som s mojimi kolegami a kolegyňami z Bridgertonu a každým týždňom to bolo zvláštnejšie. Veľmi túžime po tom, aby sme to mohli prežívať so skutočnými ľuďmi, nielen online. Rovno sme sa však pustili do príprav druhej série. Veľmi sa na to tešíme," povedal Jonathan v rozhovore pre Entertainment Weekly. 

"Sú to úžasné scenáre. Bolo to moje prvé stretnutie so svetom Julie Quinn. Samozrejme, vyrastal som s tým, že som poznal romantiku ako žáner. Ako mladý som si hovoril, že to nikdy nebude žáner, ktorý sa dočká rešpektu a medzinárodnej platformy, akou je Netflix. Moje chápanie romantického žánru bola pláž s ružovým vínom v ruke. Dáva to však zmysel. Sexualita, intímnosť a identita je všetko. Najmä sa to ukázalo v minulom roku. A tak, samozrejme, musíme to osláviť," pokračoval. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JONATHAN BAILEY (@jbayleaf)

Druhá séria seriálu bude nakrútená podľa knihy Vikomt, ktorý ma miloval. Anthony túto knihu čítal ako prvú zo série. "Poslali mi tri scenáre, začal som s Vikomtom, ktorý ma miloval. Ktovie, čo sa stane, ale príbeh lásky, ktorý je v tejto knihe, mi je veľmi blízky. Kate Sheffield je naozaj skvelou postavou. Milujete svoje postavy a potom chcete, aby stretli ďalšie skvelé postavy a ja dúfam, že to sa stane Anthonymu, ktorý má stretnúť Kate," prezradil 32-ročný herec.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JONATHAN BAILEY (@jbayleaf)

"Teším sa, na akej emočnej ceste sa moja postava objaví. Je to zábavné, pretože niektorí moji kamaráti pozerali Bridgerton a povedali mi, že moja postava je hrozná. Bolo to pre mňa prekvapivé. Myslím tým, samozrejme, že najlepšie pri hraní postavy je nekomentovať ju a neodsudzovať ju. Mám čo povedať k patriarchátu a mužskému rodokmeňu, na ktorý sa môj herecký výkon viaže, ale moja skúsenosť s hraním tejto postavy súvisí s tým, že viem, kde sa to v ňom berie. Má zlomené srdce a je to veľmi dôležité, pretože láska pochádza z miesta, kde je Anthony niekedy bezmocný. Nie stále, ale mám pocit, že máme spoločnú skúsenosť a aj mnoho mojich rovesníkov bolo v postavení, keď si mysleli, že nejaká osoba pre nich nie je ta pravá a láska nie je pre nich. Anthony si tiež myslí, že pre lásku nie je dosť dobrý. Snažil sa najviac ako vedel, najmä po smrti svojho otca, ktorý stále visí ako tieň nad celou rodinou, ale najmä nad Anthonym," priznal. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Magazín sa sympatického herca tiež opýtal na to, čo môžu diváci v druhej sérii čakať. "Očakávajte veľa od každého. Prvá séria bola skvelým úvodom do tohto sveta cez Daphne a Simona. Ale je tu mnoho skvelých postáv, ktoré majú čo ukázať. Poviem vám, užite si tento rok a pripravte sa na to, čo sa stane. Prídeme s ešte väčšou romantikou, dúfam, že na ďalšie Vianoce, možno trochu neskôr," prezradil Jonathan na záver. 

Najčítanejšie