Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Olivia Wilde vyhodila z nakrúcania herca Shiu LaBeoufa: Na pľaci porušil toto pravidlo!
Zdielať na

Olivia Wilde vyhodila z nakrúcania herca Shiu LaBeoufa: Na pľaci porušil toto pravidlo!

Zdroj: latimes.com

Olivia Wilde sa s niektorými ľuďmi nebabre.

Herečka a režisérka Olivia Wilde sa veľmi jasne vyjadrila, že na pľaci svojich filmov neznesie žiadnych "kreténov" a súvisí to s nakrúcaním jej nového filmu Don't Worry Darling. V septembri totiž z nakrúcania odstúpil herec Shia LaBeouf a Olivia ho nahradila spevákom Harrym Stylesom, s ktorým teraz údajne chodí. 

Shia LaBeouf

cinema.everyeye.it

V skutočnosti nešlo o dohodu medzi Oliviou a Shiom, ale o vyhadzov pre jeho hrozné správanie sa na pľaci. "Niekto, kto je veľmi váženým hercom a režisérom v tomto biznise mi dal radu, ktorá bola užitočná, pretože som vedela, že musím urobiť opak toho, čo mi povedal. A to, že jediný spôsob, ako si na pľaci môžem vybudovať rešpekt, je pohádať sa aspoň trikrát denne. Tri veľké hádky, ktoré môžu vybudovať moju silu, pripomenúť ľuďom, kto im velí a kto je predátorom. Môj spôsob je úplne opačný," povedala Olivia.

"Myslím si, že je to nešťastný druh spôsobu, ktorý sa za posledných 100 rokov vybudoval. Zdá sa, že skvelý umelecký nápad musí pochádzať z diskomfortu a úzkosti. Ako keby niečo hodnotné a intenzívne mohlo pochádzať len z nátlaku. Myslím si, že je to prípad najmä ženských režisérok, ktoré si povedia, že môžu byť starostlivé a zvládnu viac vecí naraz. Neznamená to, že sa niekto musí cítiť na pľaci zle. A neznamená to, že musím niekomu neustále pripomínať svoju pozíciu, pretože si nemyslím, že niekto dokáže zabudnúť, kto mu velí. V skutočnosti, je to hierarchický systém," pokračovala. 

Variety

"Moje pravidlo "bez kreténov" dáva všetkých na rovnakú úroveň. V minulosti som si ako herečka všimla, že spomínaná hierarchia rozdeľuje hercov od zvyšku štábu veľmi zvláštnym spôsobom, ktorý nikomu neprospieval. Myslím si, že herci by radi vedeli o tom, čo sa na pľaci deje aj z technického hľadiska. Ten nápad o neotravovaní hercov, separovaní a nepozeraní sa im do očí vytvára prostredie plné úzkosti," ukončila svoje vysvetľovanie Olivia. Vo filme Don't Worry Darling si okrem spomínaného Harryho Stylesa a samotnej Olivie zahrajú Chris Pine, Florence Pugh či Gemma Chan.

Shia LaBeouf bol z filmu Don't Worry Darling vyhodený tri mesiace predtým, než naňho speváčka FKA Twigs podala žalobu za zneužívanie, kým boli vo vzťahu. Shia je v žalobe označený ako násilnícky a speváčka od neho dostala sexuálne prenosné choroby. Olivia bola jednou z pár žien v Hollywoode, ktoré FKA Twigs podporili verejne, na sociálnych sieťach.

Najčítanejšie