Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kto nahradil Johnnyho Deppa v úlohe Nožnicovorukého Edwarda? Budete prekvapení!
Zdielať na

Kto nahradil Johnnyho Deppa v úlohe Nožnicovorukého Edwarda? Budete prekvapení!

Zdroj: education.burnsfilmcenter.org

Ak si pamätáte film Nožnicovoruký Edward určite viete, že ide o jeden z najvýznamnejších filmov, ktoré kedy Tim Burton nakrútil.

Film Nožnicovoruký Edward je už klasika z roku 1990 a po viac než 30 rokoch sme sa dočkali jeho remakeu, aj keď len veľmi krátkeho a to v podobe reklamy. V reklame na Cadillac sa objavila aj Winona Ryder, ktorá hrala aj v origináli spomínaného filmu. Edwarda však nahradil jeho syn - Edgar. 

Edgara si v reklame zahral populárny herec Timothée Chalamet. Rovnako ako Edward, aj jeho syn má problém s bežnými vecami v živote a je z toho veľmi smutný.

"Viete, dedičstvo a tradícia sú pre mňa najdôležitejšie faktory, keď si vyberám projekt. Nožnicovoruký Edward bol filmom, ktorý som obdivoval počas toho, ako som vyrastal a príležitosť vstúpiť do tohto sveta bola snom, ktorý sa stal skutočnosťou. Bol som nadšený aj myšlienkou udržateľnosti a zníženia používania fosílnych palív. Cítil som, že to je perfektná kombinácia dedičstva, ktoré sa pozerá do budúcnosti. Tiež milujem režiséra Davida Shanea, ktorý pracuje v reklamnom biznise a bol otvorený pracovať na tomto projekte. Pracovať s Winonou bol splnený sen. Je to neskutočná herečka a je americkou ikonou," povedal Timothée v rozhovore pre Vouge. 

movieweb.com

Najčítanejšie