Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Angelina Jolie nielen o móde: Ktorý zvyk by ste od hollywoodskej hviezdy nečakali?
Zdielať na

Angelina Jolie nielen o móde: Ktorý zvyk by ste od hollywoodskej hviezdy nečakali?

Zdroj: Vouge

V poslednom rozhovore Angeliny Jolie pre Vouge sa zdôverila s mnohými vecami a rozprávali sa, samozrejme, aj o móde.

Angelina Jolie nafotila niekoľko outfitov pre britský Vouge a to priamo v jej dome a na jej záhrade. Môžno by ste nepovedali, že Angelina má jeden zvyk, ktorý je nám všetkým veľmi blízky. 

Angelina totiž priznáva, že nosí veci tak dlho, pokiaľ slúžia. Nejde teda o moderné kúsky, práve naopak, Angelina miluje nadčasovosť a aj staršie oblečenie, ku ktorému sa hodí aj prídavne meno vintage. Herečka miluje čiernu a béžovú farbu a prezradila, aké poklady za roky v šatníku nazbierala.

"Investujem do kvalitných kúskov a nosím ich až do ich smrti. Topánky, obľúbené kabáty a kabelky, tieto veci často nemením. To je niečo, čo ku mne patrí," prezradila. Medzi najobľúbenejšie Angelininé kúsky patrí kabelka Phoebe Philo-era Céline, sandálky Valentino Vlogo, klasický vlnený kabát od Salvatore Ferragama, džínsy Saint Laurent, šaty od The Row's Martina a Gabriely Hearst. Všetko toto podčiarkuje jej štýl, ktorým je elegancia bez námahy.

fashiongonerogue.com

"Doma nosím veľa županov a kaftan," dodáva Angelina. Tieto voľné, no funkčné kúsky sú ako stvorené pre Angelinu, ženu, ktorá zvláda filmovú a humanitárnu prácu aj rodičovstvo a nepotrebuje sa zaoberať nepraktickými kúskami. 

Už asi každý vie, že kupovaním si kvalitnejších veci, ktoré vydržia dlhšie, prispievame k uvedomeniu si udržateľnosti a toho, čo je naozaj dôležité a inak to nemá ani Angelina. "Všetci sa snažíme zistiť, čo je tou najlepšou cestou, ale predstavujem si, že regulácia v módnom priemysle bude pribúdať a to je pre nás to najlepšie, čo sa môže stať. Pretože aj veľmi múdry kupujúci môže byť oklamaný reklamou na niečo, čo v skutočnosti nie je dobré, však?" pýta sa rečnícky Angelina, ktorá odporúča užívať si vintage kúsky. "Ak ich nemáte, môžete ich nájsť vo vintage obchodoch," radí. Sentiment a udržateľnosť sú skvelými hodnotami, ktorými sa môžeme od Angeliny inšpirovať. 

people.com

Najčítanejšie