Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šikana pri nakrúcaní Harryho Pottera? Táto herečka konečne prezradila, čo sa dialo!
Zdielať na

Šikana pri nakrúcaní Harryho Pottera? Táto herečka konečne prezradila, čo sa dialo!

Zdroj: netherlandsnewslive.com

Herečka Jessie Cave prezradila, ako sa k nej správali, keď medzi jednotlivými filmami pribrala.

Jessie Cave sa nemohla tešiť viac, keď ju spomedzi 7000 dievčat na kastingu vybrali, aby hrala vo filme Harry Potter a polovičný princ priateľku Rona Weasleyho. Veľmi skoro však pochopila, o čom tieto veľké filmové produkcie sú. 

Pre magazín The Independent priznala, že po nakrúcaní svojho prvého filmu o mladom čarodejníkovi pribrala, pretože konečne prestala hladovať. "Bola som vo vývoji a to sa stáva," komentovala. "Správali sa ku mne ako k inému druhu, bolo to príšerne," komentovala náladu na pľaci po tom, čo sa vrátila po pauze medzi prvým a druhým filmom Dary smrti. 

"Bolo to pravdepodobne skôr o mne a mojej neistote, pretože som vedela, že sa nezmestím do rovnakých nohavíc, ale to boli časy, keď herečky nemali väčšiu veľkosť ako je číslo 38. Predtým som nosila toto číslo, no potom som mala číslo 42. Bolo to hrozné. Bola to naozaj nepríjemná skúsenosť. Jednoznačne som sa cítila ako neviditeľná po tom, čo som pribrala. A preto mám doteraz problém s mojou váhou a prácou a to nie je v poriadku. Ženy sa s tým stretávajú stále," priznala. Jessie tak na vlastnej koži zistila, aké to je spĺňať hollywoodske vnímanie krásy. 

Jessie sa od nakrúcania Harryho Pottera poriadne zmenila, však? 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JeSsIe CaVE (@jessiecave)

Najčítanejšie