Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Sharon Stone odhalila svoju najzraniteľnejšiu stránku: O dieťa prišla deväťkrát!
Zdielať na

Sharon Stone odhalila svoju najzraniteľnejšiu stránku: O dieťa prišla deväťkrát!

Zdroj: Vouge UK

Sharon Stone prežila deväť potratov.

Úspešná a obľúbená Sharon Stone odhalila hrozné udalosti, ktoré ju v živote postihli. Táto 64-ročná herečka komentovala príspevok na Instagrame, ktorý sa týkal potratu tanečnice Pety Murgatroyd, ktorá prišla o dieťa, zatiaľ čo jej manžel Maks Chmerkovskiy bol na Ukrajine. Jej príbeh je naozaj silný, pretože nielenže v tom čase bola sama, ale nevedela, čo si počať, nakoľko mala v tom čase koronavírus. 

"My, ako ženy nemáme priestor, kde by sme diskutovali o hĺbke tejto straty. Ja som prežila 9 potratov. Nie je to maličkosť, fyzicky ani emočne a aj tak sme na to samé a musíme niesť túto ťarchu v tajnosti a cítime istý druh zlyhania," napísala Sharon, ktorá je mamou troch synov - Quinna Kellyho, Lairda Vonna a Roana Josepha. 

People

"Namiesto toho, aby sa nám dostal súcit a empatia, ktoré sú potrebné pre ženské zdravie a pohodu, sme ponechané napospas mužskej ideológii, ktorá je nedbanlivá, ignorantská a násilnícka," pokračovala Sharon. Otvoriť sa takto svetu, muselo byť pre ňu náročné, no mnohým ženám jej slová určite pomohli a v budúcnosti možno ešte pomôžu. 

Najčítanejšie