Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Marvel Studios zverejnilo nečakané video zo zákulisia Avengerov!
Zdielať na

Marvel Studios zverejnilo nečakané video zo zákulisia Avengerov!

Fanúšikovia Avengerov sa rozhodne majú na čo tešiť! Tvorcovia filmu všetkých prekvapili zábermi zo zákulisia nakrúcania najnovšieho filmu zo série Avengerov: Infinity War, ktorý príde do kín už budúci rok.

Bratia Anthony a Joe Russo sú momentálne veľmi zaneprázdnení nakrúcaním Avengerov: Infinity War a Avengerov 4, ktoré by mali dokončiť ešte v tomto roku. Tieto ďalšie dva nové filmy zo série Avengers budú akýmsi vyvrcholením 10-ročnej snahy celého marvelovského univerza, v ktorých budú hlavní hrdinovia bojovať proti doteraz ich najhrozivejšiemu nepriateľovi Thanosovi. Marvelovské štúdio vypustilo úplne nové video, ktoré odhaľuje dianie zo zákulisia nakrúcania, čím nám ponúka úplne nový pohľad na Avengers: Infinity War. Toto video zverejnili tvorcovia filmu z ničoho nič, čím svojich skalných fanúšikov úplne zaskočili. Prezident štúdia, Kevin Feige, v ňom rozpráva o tom, ako do príbehu vstúpi Thanos a aký to bude mať dôsledok pre najmocnejších hrdinov planéty. Dôležité bude všetkých hrdinov Avengers spojiť, aby mohli spoločne Thanosovi čeliť. Toto vyvrcholenie sa plánovalo už od Avengerov 1. Hlavnou výzvou bolo pripraviť všetko tak, aby donútili Avengera čeliť niekomu, kto je omnoho silnejší ako všetko, čomu doteraz musel čeliť. 

Vo videu majú fanúšikovia možnosť vidieť aj zopár záberov z nakrúcania, interný pohľad na to, ako bratia Russovci nad filmom uvažujú a dokonca aj niektorých hercov a ľudí zo štábu. Fanúšikovia určite najviac ocenia spoločnú kooperáciu Roberta Downeyho Jr., Toma Hollanda a Chrisa Pratta. Je to ako keby sme videli Iron Mana, Spider Mana a Star Lorda spoločne zdieľať filmové plátno, čo by z fanúšikov komiksov určite iba málokto vopred predpokladal.

Infinity War a Avengers 4 budú mať skutočne hviezdne obsadenie. Hrajú v ňom Josh Brolin, Chris Hemsworth, Sebastian Stan, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Chris Evans, Elizabeth Olsen, Samuel L. Jackson, Paul Rudd, Paul Bettany, Chadwick Boseman, Mark Ruffalo, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Vin Diesel, Bradley Cooper, Benedict Wong, Brie Larson a Robert Downey Jr. Infinity War má naplánovanú premiéru na 4. mája 2018, a Avengers 4 prídu do kín o rok neskôr, 3. mája 2019.

Najčítanejšie