Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šialená komédia Zabijakov osobný strážca má pokračovanie: Hviezdiť bude tentoraz žena!
Zdielať na

Šialená komédia Zabijakov osobný strážca má pokračovanie: Hviezdiť bude tentoraz žena!

Zdroj: asianews.press

Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson a Salma Hayek znova spojili sily a čaká nás znova kopec zábavy.

Búrlivá a výbušná komédia Zabijakov osobný strážca 2 prináša Michaelovi Bryceovi v podaní Ryana Reynoldsa ďalšiu dávku utrpenia a úzkosti. Jeho život je v troskách a to posledné, čo teraz potrebuje je znovu sa zapliesť s človekom, ktorý mu obrátil život hore nohami. Vyzerá to však tak, že sa s ním osud zahráva. Nájomný vrah Darius Kincaid tentoraz, dokonca i so svojou nádhernou ženou Soniou, uvedie Brycea do nebezpečenstva. Vyberú sa spolu na cestu k talianskemu pobrežiu Amalfi. 

Na spoločnej ceste zažijú vybuchujúce kufríky, talianske zločinecké skupiny, ruských gangsterov, naháňačky v aute, bitky v krčme, výbuchy, prestrelky, trochu mučenia a celkovo poriadny chaos a popri tom sa budú snažiť zachrániť Európu od bohatého a mocného fanatika, ktorý sa chce pomstiť. Pre Brycea to zďaleka nie sú všetky problémy. Musí sa popasovať s rodinnou minulosťou a zároveň je piatym kolesom na voze pri Dariusovi a Sonii, ktorá bude hlavnou ženskou hviezdou tohto filmu. 

"Ten film je taký zábavný hlavne vďaka neuveriteľnej chémii hercov prvého filmu, ku ktorým sa navyše ešte ako bonus pridávajú Morgan Freeman, Antonio Banderas a Frank Grillo. Títo všetci zariadia nevšednú jazdu, ktorá poteší divákov po celom svete," hovorí režisér Patrick Hughes. 

"Humor a absurdné správanie sú palivom tohto filmu, čo sa mi samozrejme veľmi páči a stotožňujem sa s tým. A navyše sa rád smejem sám na sebe. Filmy sú skvelou formou úteku. V takomto svete mi je dobre a mám šťastie, že som toho mohol byť súčasťou," hovorí Ryan Reynolds. Tento film uvidíte v kinách už od 15. júla 2021.

Najčítanejšie