Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Toto nepremeškajte! Romantická komédia Jedine Tereza vás naučí udobrovaniu!
Zdielať na

Toto nepremeškajte! Romantická komédia Jedine Tereza vás naučí udobrovaniu!

Do kín už 9. septembra prichádza filmová novinka Jedine Tereza a existuje mnoho dôvodov, pre ktoré by ste si ju nemali nechať ujsť.

Romantická komédia Jedine Tereza rozpráva príbeh vzťahu dvoch ľudí, ktorý sa ocitol v najkritickejšom bode - tesne pred rozpadom. Čo urobí zamilovaný človek, aby tento vzťah zachránil? Úplne všetko.

Tomáš s Terezou už niekoľko rokov prežívajú lásku ako z učebnice. Tomáš je meteorológ, získal skvelú prácu televízneho moderátora počasia a Tereza sa zatiaľ neúspešne snaží rozbehnúť predaj a výrobu ručne vyrábaných topánok. Kedy sa to žačalo kaziť? Presne na Štedrý deň, keď Tereza pristihne polovyzlečeného Tomáša v chúlostivej situácii s populárnou televíznou moderátorkou. Tomáš by túto situáciu mohol celkom rozumne vysvetliť, ale nedostal na to príležitosť. Uzmierovanie mu prekazí neplánovaný nocľah na policajnej stanici a keď sa konečne dostane domov, narazí na prázdny byt a výzvu, aby sa zbalil a odsťahoval. Tomáš sa nechce vzdávať bez boha a rád by Terezu obmekčil nejakým romantickým gestom, ale už nejak vyšiel z cviku. 

Našťastie má kamaráta Karla, filmového fanatika, ktorý má pre neho jednoduché riešenie. Prečo sa neinšpirovať scénami zo slávnych filmov? Ale Tomáš už vie, že to, čo stopercentne funguje na filmové hrdinky, nemusí nutne fungovať aj v realite, obzvlášť, keď prevedenie nie je dokonalé. Do toho všetkého prichádza charizmatický fotograf, ktorý má o Terezu záujem. V hlavných úlohách sa v tomto filme objavia Igor Orozovič a Veronika Khek Kubařová, ďalej Matouš Ruml, David Matásek, Lenka Vlasáková, Iva Janžurová, Emma Smetana či Anna Schmidtmajerová. Pozrite si trailer k tejto novinke. 

Najčítanejšie