Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Ušlo im to o chlp: Tieto úlohy slávni herci nezískali!
Zdielať na

Ušlo im to o chlp: Tieto úlohy slávni herci nezískali!

Tak, ako v našom živote, nie každý pohovor vyjde tak, ako si predstavujeme. Rovnako to majú herci s kastingami. Niekedy však úlohu odmietnu oni. Aké príbehy sa za tým ukrývajú?

Aragorn 

Russell Crowe odmietol túto úlohu v ikonickej trilógii Pán Prsteňov. Podľa jeho slov režisér Peter Jackson nikdy nechcel, aby túto úlohu získal a jeho inštinkt mu napovedal, aby sa do tohto projektu nepúšťal a slušne odmietol. 

Ellie Sattler

V roku 1992 Gwyneth Paltrow naozaj veľmi chcela úlohu doktorky Ellie Sattler, avšak, ako už dobre vieme, úlohu dostala Laura Dern. 

​Jane Smith

Populárna speváčka Gwen Stefani takmer získala úlohu vo filme Pán a pani Smithovci, no nakoniec sa rozhodla pracovať na hudobnej kariére. Namiesto nej úlohu získala Angelina Jolie a dobre vieme, kam to viedlo. 

​Princ Caspian

Podľa herca Nicholasa Houlta bola skúsenosť na kastingu na rolu Princa Caspiana jednou z najhorších v živote. Nútili ho, aby rozprával hispánskym prízvukom, ako Kocúr zo Shreka. Nicholas sa cítil trápne a nepripravene a nakoniec aj tak túto úlohu získal Ben Barnes. 

Viola De Lesseps

Po úspechu s Titanicom dostávala Kate Winslet mnoho úloh od rôznych režisérov. Dokonca sme ju takmer mohli vidieť vo filme Zamilovaný Shakespeare, no herečka túto ponuku odmietla, pretože chcela pracovať na nezávislejších projektoch. Nakoniec Violu hrala Gwyneth Paltrow a získala za svoj výkon Oscara. 

​Alex Munday

Dobre vieme, že Angelina Jolie nemá problém s akčnými filmami, no nebolo to tak stále. Drew Barrymore a Cameron Diaz ju takmer presvedčili, aby sa po ich boku objavila vo filme Charlieho anjeli, avšak Angelina povedala, že sa necíti na úlohu, kde ju záporáci naháňajú, zatiaľ čo je ona na opätkoch a prehadzuje vlasmi. 

Najčítanejšie