Skoro jasno
15°
Bratislava
Will Smith má s manželkou otvorený vzťah: Ako zvládajú ďalších sexuálnych partnerov?
Zdielať na

Will Smith má s manželkou otvorený vzťah: Ako zvládajú ďalších sexuálnych partnerov?

Zdroj: hellomagazine.com

Will Smith s manželkou Jadou Pinkett-Smith sú moderní rodičia a teraz prezradili, že pokrokové majú aj manželstvo.

Will Smith prezradil, že s manželkou Jadou mali počas manželstva ďalších sexuálnych partnerov. Minulý rok sa totiž do sveta dostala informácia, že raper August Alsina má vzťah s Jadou a to dokonca s Willovým povolením. Jada najprv tieto tvrdenia poprela, no neskôr priznala, že o nejaký druh vzťahu predsa len šlo. 

Herec Will Smith pre magazín GQ potvrdil, že ich manželstvo bolo zo začiatku monogamné, no neskôr sa rozhodli tento vzťah otvoriť, nakoľko sa obaja cítili zle a zjavne museli niečo zmeniť. Smith sa otvoril aj v prípade spomínaného vzťahu Jady a rapera Alsina, pretože mu nepripadalo spravodlivé, že sa v médiách rozprávalo len o Jade, keď aj on sám mal iné sexuálne vzťahy počas manželstva. "Jada nikdy neverila na konzervatívne manželstvo. Mala rodinných príslušníkov, ktorí mali tieto nekonvenčné vzťahy. Vyrastala v tomto prostredí a bolo to veľmi odlišné od toho, v čom som vyrastal ja. Je nekonečne veľa možností, ako sa na túto tému rozprávať, no čo je vlastne dokonalé? Aká je tá správna cesta ako žiť ako pár? Väčšinu nášho vzťahu sme si vybrali monogamiu, ale nemysleli sme si, že monogamia je jediný spôsob dokonalého vzťahu. Verili sme si a dali sme si slobodu a verili sme, že každý si nájde svoju cestu. Manželstvo pre nás nemalo byť väzením," povedal Will.

sheknows.com

"Neodporúčam, aby sa našou cestou vybrali ďalší. Neodporúčam to nikomu. Ale táto skúsenosť so slobodou, ktorú sme si navzájom dali a podpora, je pre mňa najväčšou definíciou lásky," dodal. Viete si predstaviť takýto druh vzťahu? 

Najčítanejšie