Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Jennifer Aniston o novej láske: Toto preferuje sympatická herečka!
Zdielať na

Jennifer Aniston o novej láske: Toto preferuje sympatická herečka!

Obľúbená herečka je znova pripravená na vzťah.

Prešli štyri roky od rozvodu Jennifer Aniston a Justina Therouxa a zatiaľ čo Justin nemal problém hľadať si lásku tesne po rozvode, Jennifer až teraz priznáva, že by dala šancu niekomu ďalšiemu.

"Myslím si, že je čas. Som pripravená tráviť čas s niekým novým. Dlho som nechcela a bola som rada sama. Neustále som totiž bola v nejakom vzťahu a to už od mojich 20 rokov. Bolo to naozaj pekné mať zrazu čas len sama pre seba," priznala Jennifer. Tá bola vydatá za Brada Pitta v rokoch 2000 až 2005 a so spomínaným Justinom bola v rokoch 2011 až 2017.

Ešte v lete dostala Jennifer otázku, či niekedy skúšala aplikácie určené na randenie. "Vôbec nie. Ostávam pri normálnych spôsoboch zoznámenia. Napríklad, keď vás niekto zavolá von. To je spôsob, ktorý preferujem," priznala Jennifer. "Chcem nájsť fantastického partnera, užívať si život a zažiť spolu zábavu. To je to, v čo by sme mali všetci dúfať. Nemusí to byť vytesané do kameňa alebo v oficiálnych papieroch," dodala. Mnohí fanúšikovia chceli, aby sa Jennifer dala naspäť dokopy s Bradom Pittom, avšak vyzerá to tak, že ostávajú len priateľmi a žiaden comeback, ako pri Jennifer Lopez a Benovi Affleckovi, sa nekoná. 

Najčítanejšie