Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Títo herci sa objavili v jednom filme so svojimi deťmi: Takto sa podobajú!
Zdielať na

Títo herci sa objavili v jednom filme so svojimi deťmi: Takto sa podobajú!

Zdroj: brightside.me

U niektorých sa vďaka prvej detskej úlohe rozbehla sľubná kariéra.

Indio Falconer Downey a Robert Downey Jr.

V roku 2005 hral vo filme Kiss Kiss Bang Bang spolu s Robertom jeho najstarší syn, ktorý stvárňoval jeho mladšiu verziu. Naštartovalo to jemne aj jeho kariéru, keďže od tej doby sa mu podarilo nejaké malé úlohy získať, no venuje sa aj svojej kapele. 

brightside.me

Jaden Smith a Will Smith 

Napriek tomu, že je momentálne stúpajúcou hereckou hviezdou a raperom, mnohí si ho pamätajú najmä vďaka tejto úlohe. Ide o syna Willa Smitha - Jadena. Ako 8-ročný hral vo filme Šťastie na dosah práve po boku svojho otca.

brightside.me

Alfonso Freeman a Morgan Freeman

Hoci nejde úplne o herectvo, syn oscarového herca prezentoval jeho mladšiu verziu vo filme Vykúpenie z väznice Shawshank, ale len na fotografii. Objavil sa však aj v iných filmoch so svojím otcom a to napríklad Sedem či Kým si po nás príde.

brightside.me

​Cameron Douglas a Michael Douglas

V komédiálnej dráme Ostane to v rodine sa Cameron objavil nielen po boku svojho otca Douglasa, ale aj svojho dedka Kirka. Určite to bola nezabudnuteľná skúsenosť pre všetkých troch hercov. 

brightside.me

Rumer Willis a Demi Moore

Ak sú vašimi rodičmi Demi Moore a Bruce Willis máte väčšiu šancu na úspech vo filmovom biznise. Dokazuje to aj Rumer, ktorá sa už ako 8-ročná objavila so svojou mamou vo filme Striptíz. 

brightside.me

John David Washington a Denzel Washington

John David je momentálne uznávaným hercom a má našliapnuté na celkom slušnú kariéru. Tá sa však začala v ospevovanom filme jeho otca - Malcolm X.

brightside.me

Najčítanejšie