Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Hollywoodska kráska ako ju nepoznáte: Toto potrebujete vedieť o pripravovanej novinke!
Zdielať na

Hollywoodska kráska ako ju nepoznáte: Toto potrebujete vedieť o pripravovanej novinke!

Zdroj: indiewire.com

Ana de Armas sa objaví ako Marilyn Monroe vo filme Blonde a to už v roku 2022.

Ana de Armas sa premenila na legendárnu postavu filmovej scény a nie je to nik iný ako Marilyn Monroe. Film s názvom Blonde sa objaví na streamingovej službe Netflix už budúci rok, aj keď pôvodný plán bol premiérovať ho ešte v roku 2021. 

Príprava na úlohu nebola pre Anu určite jednoduchá. "Musela som každý deň nosiť parochne, aby som dosiahla skutočnú platinovú farbu, ktorú mala Marilyn. Parochne boli nádherne spracované, no nemohli mi pod nimi trčať žiadne tmavé vlasy a tak mi museli každý deň natiahnuť čiapku, vďaka ktorej som vyzerala ako holohlavá," povedala Ana. Tá sedela u maskérov každý deň aj 3 a pol hodiny. "Myslím si, že som prvýkrát aj plakala, keď som sa uvidela. Bola som vyplašená, ale teraz som pyšná," dodala. 

people.com

Okrem vzhľadu sa musela Ana do Marilyn aj vžiť. "Prešla si mnohým a nemala to ľahké. Nebolo by to jednoduché ani teraz. Mala som šťastie, že som na prípravu mala mesiace. Väčšinou nemáme takýto luxus, musíme sa ponáhľať od projektu k projektu, no k tomuto som vážne potrebovala čas na naštudovanie. Je o nej veľa materiálu, na pozeranie aj na počúvanie. Je to neskutočné," priznala Ana. Tej trvalo neskutočných 9 mesiacov, kým zdokonalila svoj hlas za pomoci koučov, aby sa čo najviac podobal Marilyn. Vo filme sa spolu s ňou objavia aj Adrien Brody, Julianne Nicholson či Bobby Cannavale.

Najčítanejšie