Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2: DOBRO DOŠLI má vonku trailer! Toto vám odhalí...
Zdielať na

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2: DOBRO DOŠLI má vonku trailer! Toto vám odhalí...

Zdroj: Continental film

Za voľným pokračovaním filmu ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK s podtitulom DOBRO DOŠLI opäť stoja scenáristka a producentka Adriana Kronerová a režisér Jakub Kroner.

Príbeh dlho očakávanej snímky sa začína tým, že Marek (Ján Koleník) požiada o ruku Hanu (Táňa Pauhofová). Nasledujúci dej sa točí okolo ich svadby pri „československom“ mori v malebnom Chorvátsku. „Film sme nakrúcali v čase končiaceho lockdownu za prísnych opatrení. Bolo to dobrodružstvo a je malý zázrak, že sa to podarilo a nakrútilo bez ujmy,“ prezrádza Ján Koleník a pokračuje: „Som za to vďačný a nepovažujem to za samozrejmosť. Bola to moja jediná zahraničná cesta počas toho obdobia. Preto na to spomínam aj ako na dovolenku. Dúfam, že sa tá príjemná letná a dovolenková nálada prenesie aj na plátno kín,“ dodáva.

TRAILER: 

Pre Antóniu Liškovú boli začiatky nakrúcania v spomínanom čase komplikované. „Po dlhom čase som vycestovala do zahraničia a trvalo mi pár dní, kým som sa upokojila. Potom to už bolo ako v rozprávke, nádherné miesto, more, v ktorom sme sa kúpali, hoci bolo 18 stupňov, a moja „slovenská rodina“. Čo viac si želať,“ poznamenáva.

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2

Martin Črep

​Nakrúcanie pokračovania filmu ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK ako rodinnú akciu vnímala aj herečka Gabika Marcinková. „Jednotku sme tvorili v Tatrách, kde som bola s manželom a našou vtedy päťmesačnou dcérou, za dvojkou sme cestovali až do Chorvátska pre zmenu s dvomi deťmi – dva a polročnou Emou a šesťtýždňovým Jakubom. Čiže väčšina mojej pozornosti smerovala k tomu, aby boli deti spokojné. Čo sa nám viac-menej darilo. No a stretnutie so štábom je pre mňa vždy mimoriadne príjemnou udalosťou. Producentka Adriana Kronerová vie okolo seba zhromaždiť ľudí, ktorí sú vlastne taká ďalšia rodina,“ hovorí.

Gabika Marcinková

Profimedia

​Okrem zvučných hereckých mien z prvého filmu ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK (Zuzana Norisová, Emília Vášáryová, Jiří Bartoška, Tomáš Maštalír, Marek Majeský, Petr Vaněk) sa vo voľnom pokračovaní objavia aj ďalšie herecké legendy (Dagmar Havlová, Jozef Vajda). Hviezdnu hereckú zostavu dopĺňajú vynikajúci zahraniční herci: Marco Bonini (Taliansko), Toni Gojanović a Goran Bogdan (Chorvátsko).

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2

Martin Črep

ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK 2: DOBRO DOŠLI príde do kín 26. 12. 2021.

Najčítanejšie