Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Daniel Radcliffe po rokoch priznal, do koho sa na pľaci Harryho Pottera zamiloval!
Zdielať na

Daniel Radcliffe po rokoch priznal, do koho sa na pľaci Harryho Pottera zamiloval!

Zdroj: wonderlandmagazine.com

Zdá sa, že pri stretnutí hviezd vyjde najavo mnoho tajomstiev.

HBO si pre fanúšikov pripravilo špeciálne stretnutie hviezd z filmov Harryho Pottera. Je totiž 20 rokov od premiéry prvej časti z tejto ságy. 

Na pľaci pri nakrúcaní medzi mladými ľuďmi určite vznikla nie jedna mladá láska. Zamiloval sa aj predstaviteľ hlavného hrdinu - Daniel Radcliffe. Tu však nešlo až o takú mladú lásku. Daniel sa totiž zamiloval do svojej kolegyne Heleny Bonham Carter a dokonca jej napísal aj ľúbostný list. "Drahá HBC, bolo mi radosťou s tebou pracovať a byť ti po boku, aj keď to znamenalo, že som ti stále držal kávu. Milujem ťa. A želám si, aby som sa narodil o 10 rokov skôr a možno by som mal šancu. Želám ti veľa lásky a ďakujem, že si bola stále cool," stálo v liste.

imdb.com

Daniel priznal, že okrem tejto prvej lásky sa mu v jeho prvých vzťahoch darilo najmä na pľaci. "Každá časť môjho života je spojená s Harrym Potterom. Môj prvý bozk je spojený s niekým, kto tu bol počas nakrúcania. Moje prvé priateľky tu boli tiež," priznal. Hoci nikoho nemenoval, herci už predtým priznali, že sa ich hormóny najviac búrili počas nakrúcania štvrtej časti. Danielovi údajne s randením najviac radila Emma Watson a my si nevieme predstaviť lepšieho vzťahového kouča ako je práve Emma.

Najčítanejšie