Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Oslava 30-tky ako sa patrí: Bývalá hviezda Disney žúruje na luxusnej jachte!
Zdielať na

Oslava 30-tky ako sa patrí: Bývalá hviezda Disney žúruje na luxusnej jachte!

Herečka má na dovolenke po boku aj nového muža.

Selena Gomez si užíva talianské slnko. Sympatická herečka momentálne trávi svoj voľný čas s producentom Andreom Iervolinom, o ktorom sa hovorí ako o jej novom partnerovi. Výlet si dopriala na svoje 30. narodeniny a užíva si ho primárne na luxusnej jachte pri pobreží Amalfi. 

hollywoodlife.com

Selena si však s o 4 roky starším producentom dávajú pozor na to, čo robia. Fotografom sa doteraz nepodarilo nachytať ich pri bozkávaní či iných prejavoch lásky. Selena je v Taliansku už viac ako týždeň a vystriedala hneď niekoľko outfitov. Fanúšikom cez sociálne siete odkázala, že sa nemieni kontrolovať sťahovaním si brucha v plavkách a teda ukazuje svoju autentickú podobu. 

@selenagomez

♬ original sound - FatChanceStudios

Selena si spolu s Andreom a ďalšími priateľmi takto užívala na jachte. 

hollywoodlife.com

​Na narodeninovú oslavu si pozvala aj také hviezdy ako Camila Cabello či Olivia Rodrigo. "Keď som bola dvadsiatnička, bola to dobrá, ťažká a nádherná cesta, na ktorú nikdy nezabudnem. Každý človek, ktorého som stretla,  ma vytvaroval do osoby, ktorou som dnes. Som niekto, kto sa stále učí, ale viac sa zameriavam na to, na čom záleží a čo chcem. Chcem byť niekto, kto je vďačný za každý dar a každú príučku. Na mojej ceste kráčam s mnohými silnými ľuďmi a budem sa snažiť, aby som si zobrala to krásne a bolestivé a jedného dňa sa zo mňa stane najlepšia verzia. Po pár dňoch osláv je moje srdce plné vďačnosti a musím povedať, že začínam mať tridsiatku rada," napísala Selena svojim priateľom, ktorí prišli na oslavu. Uvidíme, ako bude jej vzťah s Andreom pokračovať, no jednoznačne by z nich bol krásny pár. 

Najčítanejšie