Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Richard Gere skončil v nemocnici: Manželka prezradila, akú chorobu herec prekonal
Zdielať na

Richard Gere skončil v nemocnici: Manželka prezradila, akú chorobu herec prekonal

Zdroj: SITA

Dovolenku v Mexiku hercovi prekazila vážna choroba.

Richard Gere, 73- ročný herec, bol hospitalizovaný počas rodinnej dovolenky. Dôvodom bola pneumónia, čo je výraz pre zápal pľúcneho tkaniva. Herec sa necítil dobre a kašľal, čo viedlo až k náhlej hospitalizácii. Teraz sa však na zápal lieči a užíva potrebné lieky. Podľa Richardovej manželky, filantropky Alejandry Silva, sa cítil zle už pri ceste z New Yorku do Mexika, kde mali osláviť jej 40. narodeniny. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alejandra Gere (@alejandragere

V nemocnici skončil aj ich najmladší syn James a samotná Alejandra so synom Alexandrom mali zápal nosových dutín a ušnú infekciu. Po tom, čo sa tieto správy prevalili, fanúšikovia mierili na Alejandrin profil na Instagrame a nechávali jej povzbudzujúce komentáre. "Zobudila som sa a videla som vaše správy. Richard sa dáva dokopy, dnes sa cíti oveľa lepšie. Najhoršie máme za sebou. Ďakujem všetkým za milé správy, naozaj si ich vážime," napísala. 

O pár dní na to pridala oznam, že rodina sa cíti už takmer tak, ako predtým. Prostredníctvom jej profilu Richard dokonca aj žartoval, keď ju poprosil, aby zdieľala jeho fotku z filmu Americký gigolo a oznámila tak ľuďom, že mu je už oveľa lepšie. 

Najčítanejšie