Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Billie Eilish ako herečka? V tomto seriáli ju môžete vidieť už teraz!
Zdielať na

Billie Eilish ako herečka? V tomto seriáli ju môžete vidieť už teraz!

Zdroj: SITA

Mladá umelkyňa Billie Eilish už Oscara má, avšak nie za herectvo. Teraz si vyskúšala aj toto povolanie. Jej debutovú úlohu bude mať pod palcom jej hudobný kolega.

Donald Glover,  známy aj ako Childish Gambino, vytvoril nový seriál s nadupaným hereckým obsadením. Swarm vám však komfort neprinesie, nakoľko už len ukážka zanecháva veľmi nepríjemný pocit. Posúďte sami. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BILLIE EILISH (@billieeilish)

Seriál je o posadnutej fanúšičke Dre, ktorú bude hrať Dominique Fishback. Postava Billie Eilish sa volá Eva, avšak jej úloha v seriáli zatiaľ zostáva pod rúškom tajomstva, no pravdepodobne to bude práve ona, ktorá stvárni ikonu, na ktorú Dre nevie prestať myslieť. Tvorcovia opísali Dre ako anti-hrdinku, avšak zároveň bude reprezentovať mladú a modernú Afroameričkanku. Dre bude ovplyvnená svojou hrdinkou, popovou hviezdou Ni'Jah, ktorá ju donúti vykonávať hrozné a temné činy. Seriál má ukázať toxickú stránku toho, čo dokáže idealizovanie celebrít urobiť s ľuďmi. V úlohe Dreinej sestry Marissy sa objaví Chlöe Bailey, taktiež úspešná speváčka. Swarm už teraz nájdete na streamingovej službe Prime Video. 

Najčítanejšie