Skoro jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
V novej knihe odhalil, že umiera: Populárny herec z Jurského parku uverejnil šokujúcu správu!
Zdielať na

V novej knihe odhalil, že umiera: Populárny herec z Jurského parku uverejnil šokujúcu správu!

Zdroj: koimoi.com

V knihe Did I Ever Tell You This, herec už v prvej kapitole prezradil, že má tretie štádium leukémie.

Sam Neill vydal autobiografiu, ktorá už na prvých stránkach šokovala jeho fanúšikov. 75-ročný herec odhalil, že pravdepodobne umiera, nakoľko má tretie štádium rakoviny krvi. 

"Som zvyknutý pracovať. Milujem to. Milujem chodiť do práce. Milujem byť s ľuďmi každý deň a užívať si ich spoločnosť a priateľstvo. A zrazu som bol toho zbavený. Netušil som, čo budem robiť," priznal Sam. Pre BBC povedal, že typ leukémie, ktorým trpí, je agresívny. Svoju autobiografiu začal písať ako rozptýlenie, ktoré mu pomohlo prekonávať ťažké dni. Kniha zachytáva hercovu 50-ročnú kariéru vo svete filmov aj jeho zmierenie sa s chorobou. "Vedel som, že niečo potrebujem robiť a tak som si povedal, že by som mal začať písať. Nemyslel som si, že napíšem knihu, myslel som si, že len napíšem pár príbehov. O rok neskôr som už mal hotovú knihu. Nikto mi s jej písaním nepomáhal," priznal. Sam však nikdy nemal ambíciu napísať svoj vlastný životopis. "Chodil som spať s tým, že ďalší deň budem písať a vďaka tomu som mal rozptýlenie. Písanie bola skutočná záchrana môjho života, pretože by som to nezvládol, keby som nemal čo robiť," dodal. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SamNeillTheProp (@samneilltheprop)

Momentálne sa jeho zdravotný stav zlepšil, avšak bude musieť podstúpiť chemoterapiu do konca svojho života. "Nebojím sa zomrieť, ale mrzelo by ma to, pretože by som rád prežil ďalšiu dekádu alebo dve, viete? Máme olivovníky a citrusovníky, chcel by som ich vidieť rásť. Mám malé vnúčatá, tie chcem vidieť dospievať," povedal herec. 

Máte aj vy obľúbený film Sama Neilla? 

 

Najčítanejšie