Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Jennifer Lopez sa v novej reklame objavila úplne nahá! Na fotkách s ňou je len táto jediná vec!
Zdielať na

Jennifer Lopez sa v novej reklame objavila úplne nahá! Na fotkách s ňou je len táto jediná vec!

Zdroj: Profimedia

To, že má JLo na svoj vek dokonalé telo už vie asi každý. Absolútne sa nebojí pýšiť sa ním a vidieť je to aj v jej prístupe k reklamným kampaniam.

Jennifer Lopez je ikonou a dokazuje nám to takmer každý deň. Táto 53-ročná speváčka a herečka zdieľala na svojom Instagrame fotografie z novej kampane na topánky, ktoré sama pomáhala navrhovať. Na fotke však nemá na sebe nič, drží len topánky. 

Toto však nie je prvýkrát, čo sa Jennifer odhalila pre kampaň. Na svoje narodeniny minulý rok zdieľala video, ktoré prezentovalo jej kozmetickú značku JLo Body. V decembri zas pózovala nahá pre rovnakú značku. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

"Nikdy nechcete počuť, že vyzeráte skvele v 50-tke. Chcete počuť, že vyzeráte skvele a nezáleží na tom, koľko máte rokov. Pre mňa a moju značku je to veľmi dôležité. Súčasťou nášho cieľa je pomôcť každému cítiť sa skvele v každom veku," povedala Jennifer, ktorá tvrdí, že botox nikdy nemala. Jedna z jej dermatologičiek však tvrdí, že Jennifer si u nej nechala vylepšiť v 20-tke. "Moja dermatologička mi dala skvelý prípravok na čistenie pleti a opaľovací krém. Povedala mi, že to mám aplikovať a moja pleť bude zdravá. Opaľovací krém je zázrak. Prvý botox mi navrhli, keď som mala 23 rokov, avšak odmietla som. Pýtam sa, čo by sa mohlo stať, ak by som vtedy s botoxom začala. Moja tvár by vyzerala úplne inak," tvrdí Jennifer. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

"Jednu z najdôležitejších vecí, ktoré by som každému odporúčala najneskôr od veku 15 rokov, je používať každý deň opaľovací krém. V mojej kozmetickej rade je opaľovací krém, ktorý môžete používať aj ako hydratačný krém a ochráni vás viac, než čokoľvek. Toto je veľké tajomstvo kozmetickej rutiny, ktoré vás ochráni viac, než čokoľvek iné. Ľudia to často nerobia a používajú namiesto toho hydratačné krémy. Ja to osobne dodržiavam, odkedy mám 22 a pomáha mi to," dodala. Mnoho ľudí neverí, že Jennifer nie je vylepšená. Pravdu však vie asi len ona a jej dermatologička. 

Najčítanejšie