Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Nový trailer na film Barbie je vraj plný fetišu na nohy: Tiež vám to tak pripadá?
Zdielať na

Nový trailer na film Barbie je vraj plný fetišu na nohy: Tiež vám to tak pripadá?

Zdroj: YouTube.com

Nový trailer na pripravovaný film Barbie pohltil internet. Vyvolal však rôzne reakcie.

Keď sa povie Barbie, každý si vybaví blonďavú bábiku, no nastáva nová doba a to vďaka pripravovanému filmu od režisérky Grety Gerwig. Tvár Barbie bude od júla už navždy priradená herečke Margot Robbie. 

Nový trailer na film sa začína tým, že sa Barbie vyzuje zo svojich topánok a jej noha ostane v rovnakej póze, ako sme pri barbinách zvyknutí. Tento záber však vyvolal zaujímavé reakcie ľudí na sociálnych sieťach, ktorí sa otvorene priznávajú k ich fetišu na nohy. "Noha Margot Robbie ma naozaj prinútila kúpiť si lístky na tento film," napísal jeden z používateľov Twitteru. "Keď sa Margot vyzula zo svojich topánok a jej noha ostala v tej póze, vedel som, že je to môj koniec," napísal druhý. 

Komédia má prísť do kín 21. júla 2023 a po boku Margot sa objaví Ryan Gosling ako Ken. Našťastie, spoločne s trailerom vyšli von aj plagáty k filmu, ktoré vyvolali možno ešte väčší ošiaľ než Margotine nohy. Z plagátov sa totiž stal trend, ktorý máte možnosť vidieť na sociálnych sieťach, napríklad aj na profile Televízie JOJ

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Páči sa vám tento trend viac než ošiaľ okolo nôh Margot Robbie? 

Najčítanejšie