Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Známa herečka prehovorila: Pre kilá navyše ma diskriminovali!
Zdielať na

Známa herečka prehovorila: Pre kilá navyše ma diskriminovali!

Zdroj: IMDb

Čelila kritike a bodyshamingu po celý život. Diskriminovali ju najmä mužskí filmoví kritici.

Melissa McCarthy si na svoj výzor vypočula už mnoho nevhodných poznámok. Sympatickej herečke jeden z kritikov dokonca raz povedal, že z nej môže byť dobrá herečka len v prípade, že bude vyzerať atraktívne. Herečka kritika konfrontovala na filmovom festivale v Toronte. "Vy ste ten, ktorý napísal, že budem dobrou herečkou len, ak budem viac atraktívna a môj muž by už nikdy nemal režírovať film, v ktorom hrám, pretože dopustil, že vyzerám domácky?" opýtala sa Melissa kritika. 

Odporúčala mu tiež, aby sa viac zamýšľal nad správami, ktoré adresuje svojej dcére. "Povedali by ste to nejakému mužovi?", dodala. Melissa si počas svojej kariéry vypočula aj to, že je úspešná len vďaka tomu, že je obézna a nepríjemná. "Cítim sa zle za niekoho, kto má v sebe toľko zlosti," odkázala ešte v roku 2013 Melissa redaktorovi Rexovi Reedovi z New York Observer. Jej pozitívny prístup otvoril priestor pre dialóg na úrovni bez toho, aby sa musela s niekým hádať. Inšpirovala tak aj mnoho svojich fanúšikov. 

Novinár sa Melissy dokonca opýtal aj na to, či je prekvapená, že sa dokáže udržať v biznise aj napriek svojej obrovskej veľkosti. Napriek nepríjemnej otázke, Melissa v tom čase obrátila rozhovor späť na film, ktorý v tom čase promovala. Producent sa neskôr Melisse ospravedlnil za toto nevhodné správanie, ktoré zažíva mnoho žien aj mužov v šoubiznise. 

Najčítanejšie