Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Bol lepší sex s Bradom Pittom alebo Benom Affleckom? Gwyneth Paltrow toho prezradila ešte viac!
Zdielať na

Bol lepší sex s Bradom Pittom alebo Benom Affleckom? Gwyneth Paltrow toho prezradila ešte viac!

Zdroj: cnn

V podcaste Call Her Daddy Gwyneth vyspovedala moderátorka Alexandra Cooper. Nehanbila sa opýtať ani na najintímnejšie otázky!

V podcaste 50-ročná herečka Gwyneth Paltrow prezradila mnoho, avšak jedna z informácií zaujala poslucháčov najviac. Moderátorka Alexandra Cooper sa Gwyneth opýtala aj to, kto z jej expriateľov, Ben Affleck či Brad Pitt, bol v posteli lepší. 

"To je naozaj ťažké. S Bradom to bolo o neskutočnej chémii, bola to životná láska. S Benom to však bolo technicky excelentné," povedala Gwyneth, ktorá tiež prezradila, že obaja herci sa bozkávali výborne. Vo všeobecnosti Gwyneth však uznala, že vzťah s Bradom bol pre ňu lepší. Pri hre "Fuck, Marry, Kill" dokonca prezradila, že ak by mala v živote mať sex ešte s niektorými zo svojich ex, bol by to práve Brad. Len pre zaujímavosť, znovu by si zobrala svojho exmanžela Chrisa Martina a "zabila" by Bena, aj keď toto rozhodnutie bolo pre ňu príliš drsné. S týmto však Gwyneth neskončila. Povedala tiež, že vo vzťahu ju viac rozosmieval Ben, no Brad bol viac romantický a je podľa nej lepší herec než Ben. Zdá sa, že obaja majú na vrch v niečom inom. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa CALL HER DADDY (@callherdaddy)

Herečka prezradila aj dôvod rozchodu s ex-snúbencom Bradom Pittom. Nebolo to preto, že by sa vo vzťahu stalo niečo vážne, ale uvedomila si, že bola ešte na manželstvo príliš mladá. V čase zásnub mala 24 rokov. Momentálne je Gwyneth vydatá za filmára Brada Falchuka. 

Najčítanejšie