Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Známy herec vo veku 79 rokov znova otcom: Hádajú sa s ním preto jeho staršie deti?
Zdielať na

Známy herec vo veku 79 rokov znova otcom: Hádajú sa s ním preto jeho staršie deti?

Herec o novom potomkovi povedal nečakane kanadským médiám.

Robert De Niro priznal príchod siedmeho potomka. Urobil tak počas rozhovoru pre ET Canada, keď mu reportér povedal, že má šesť detí a Robert ho opravil. "Mám sedem detí. Práve sa mi narodilo ďalšie," povedal herec. 

Matka siedmeho dieťaťa však nie je známa. Robert de Niro bol však spájaný od roku 2021 s Tiffany Chen, ktorú v apríli videli s bruškom. Prvé Robertove dieťa je Drena De Niro, ktorá má momentálne 51 rokov. Ide však o adoptívnu dcéru, ktorú si adpotoval po tom, čo si zobral jej mamu Diahnne Abbott. Spolu mali syna Raphaela, ktorý má teraz 46 rokov. Potom mal dvojičky Juliana a Aarona, ktorí majú 27 rokov. V roku 1997 si zobral svoju druhú manželku Grace Hightower, s ktorou má syna Elliota. Ten má momentálne 25 rokov. V roku 2011 sa im narodila dcéra, ktorú im však vynosila náhradná matka. 

"Moje deti so mnou občas nesúhlasia, ale rešpektujú ma. Moja dcéra, ktorá má 11, sa so mnou niekedy škriepi a ja s ňou. Ale viete, obdivujem ju. A môj najmladší prírastok, bude toho ešte viac. Je to tak, ako to je," povedal De Niro. Herec a jeho súčasná priateľka Tiffany si svoje súkromie strážia. Zoznámili sa pravdepodobne pri nakrúcaní filmu Stážista, kde Tiffany hrala inštruktorku Tai Chi. 

Robert a Tiffany

hollywoodlife.com

Najčítanejšie